ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΤΟΥΛΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΜΟΝΤΡΕΑΛ

Με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Κοινότητας Μείζονος Μόντρεαλ κ. Νικόλαο Παγώνη συναντήθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θερμό και συγκινησιακό  κλίμα και επαναβεβαιώθηκε για μια ακόμη φορά η στενή σχέση συνεργασίας ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Ελληνικής Κοινότητας του Μόντρεαλ –  η οποία θεωρείται η μεγαλύτερη παγκοσμίως –  για τα αμοιβαία αισθήματα σεβασμού και αλληλοεκτίμησης αλλά και για την άριστη συνεργασία τους.

Όπως τόνισε, ο κ. Πατούλης, στόχος είναι να ενώσουμε όλες τις δυνάμεις του ελληνισμού με την μητέρα πατρίδα.

Στην συνάντηση συμφωνήθηκε η ανάπτυξη του Τουρισμού Υγείας αφού όπως χαρακτηριστικά είπε προτεραιότητα  μας είναι το Μαρούσι να γίνει πρότυπη πόλη Διεθνούς Ιατρικού Τουρισμού.

Παράλληλα αποδέχτηκε  την τιμητική πρόσκληση του κ. Παγώνη προκειμένου να παρευρεθεί στις εορταστικές εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου στο Μόντρεαλ.

Ο κ. Πατούλης συνεχάρη τον Πρόεδρο της Ελληνικής Κοινότητας του Μόντρεαλ για την προσφορά του στους Έλληνες Ομογενείς και του επεσήμανε ότι θα βρίσκεται πάντα κοντά τους αλλά και κοντά στους Έλληνες όπου γης.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *