Η ΕΝΩΣΗ ΠΑΛΑΙΩΝ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΗΣ

Το Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017, η Ένωση Παλαιών Προσκόπων Χαλανδρίου, έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα της στην αίθουσα εκδηλώσεων του κτιρίου Κοινωνικών Δομών του Δήμου Χαλανδρίου. Στην εκδήλωση παρέστησαν ο ιερέας του Ι.Ν. Αγ. Ελευθερίου π. Ιωάννης , ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Χαλανδρίου κος Σ. Γκάγκας, οι π. Δήμαρχοι Χαλανδρίου κοι Γ. Ζαφειρόπουλος και Γ. Κουράσης, οι δημοτικοί σύμβουλοι  Μ. Λοτσάρη και Ι. Λαδόπουλος, ο κος Γ. Παπαδιάς, πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων 2ου Λυκείου Χαλανδρίου και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Δασοφυλάκων και η κα Μ. Κανατσούλη Διευθύντρια του Εθνικού Ωδείου Χαλανδρίου.

Από την προσκοπική οικογένεια, παραβρέθηκαν οαρχηγός του Προσκοπικού Κατασκηνωτικού Κέντρου Αγίου Ανδρέα, Σ. Αξιώτης, ο αναπληρ. έφορος Περιφ. Αν. Αττικής, Δ. Χρονόπουλος ο έφορος Παλαιών Προσκόπων της Περιφ. Αν. Αττικής, Π. Παπαδόπουλος, η τοπική έφορος Οδηγών Χαλανδρίου Ι. Παναγιωτίδη, εκπρόσωποι των Ενώσεων Παλαιών Προσκόπων Ν. Φιλαδέλφειας και Ζωγράφου, οι αρχηγοί του 2ου και 3ου Συστήματος Χαλανδρίου Μ. Ραφαηλίδου και Δ. Μαθιόπουλος, μαζί με την Ομάδα του 2ου και πολλοί φίλοι της Ένωσης.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε την παρουσίαση των δράσεων της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων για την χρονιά που πέρασε, την απονομή του ετήσιου βραβείου «Δημήτριος Σταυρόπουλος» το οποίο θεσμοθετήθηκε προς τιμήν του αείμνηστου Χαλανδραίου προσκόπου και φέτος δόθηκε στον κο Κ. Κατσουλιέρη, ακολούθησε η απονομή επαίνων σε 3 προσκόπους του Χαλανδρίου που πέρασαν τις εισαγωγικές εξετάσεις του 2016 και τέλος παρουσιάστηκε ένα αφιέρωμα στον αείμνηστο Δ. Σταυρόπουλο.

Η Ένωση Παλαιών Προσκόπων Χαλανδρίου ευχαριστεί όλους όσους παραβρέθηκαν στην όμορφη βραδιά, στηρίζοντας με την παρουσία τους το έργο της και εύχεται η νέα χρονιά να χαρίσει υγεία και ευτυχία.

Με τιμή,
Ο αρχηγός της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Χαλανδρίου
Γ. Γαβαλάς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *