Η ομιλία ΝΙΚΗΣ της Βούλας Αρσένη Λάμπρου, υποψήφιας Δημάρχου Βριλησσίων, στην Πλατεία Αναλήψεως (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Μήνυμα νίκης έστειλε η Υποψήφια δήμαρχος Βριλησσίων Βούλα Αρσένη-Λάμπρου μέσα από την κεντρική της ομιλία στη πλατεία Αναλήψεως τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023.

Οι Βριλησσιώτισες και οι Βριλησσιώτες ανταποκρίθηκαν με ενθουσιασμό τόσο στην πρόταση του προγράμματος της ανεξάρτητης αυτοδιοικητικής κίνησης πολιτών Βριλήσσια Πορεία Ευθύνης, όσο και στην παρουσίαση των υποψηφίων. Μία ομιλία σύγχρονη, χωρίς να “κουνάει το δάκτυλο σε κανένα πολιτικό αντίπαλο”, χωρίς εμπάθειες χωρίς μηδενισμούς παρά μόνο ελπίδα για το μέλλον.

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε με προσοχή και συγκίνηση τόσο την παρουσίαση του έργου της επί 9 έτη στον Δήμο Βριλησσίων, όσο και το όραμα αλλά και τις λύσεις που προτείνονται από το πρόγραμμα των 100 + δράσεων σε 8 άξονες.

Η κα Β. Αρσένη τόνισε ότι “Το πρόγραμμά μας διαμορφώθηκε από τους συνδημότες μας για όλους ανεξαιρέτως τους συμπολίτες μας. Όλα αυτά τα χρόνια η άμεση και καθημερινή επαφή με την τοπική κοινωνία είχε ως αποτέλεσμα να γνωρίσουμε τις ανάγκες και τα θέλω των συνδημοτών μας, να τα κάνουμε κτήμα μας και βάσει αυτών να σχεδιάσουμε τα επόμενα βήματά μας”.

Την υποψήφια δήμαρχο προλόγισε η Ολυμπιονίκης κα Νίκη Μπακογιάννη, ενώ πριν για την κα Αρσένη μίλησαν μέσω τηλεδιάσκεψης, η Ολυμπιονίκης και Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κα Βούλα Πατουλίδου και η συγγραφέας – Ψυχολόγος- Παιδοψυχολόγος κα Αλεξάνδρα Καππάτου.

Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση των υποψηφίων μέσα σε ατμόσφαιρα γιορτής και ελπίδας. Όλοι οι υποψήφιοι αποτελούν το νέο αυτοδιοικητικό σχήμα της πόλης , άφθαρτοι, με επαγγελματική εμπειρία, εντιμότητα, διάθεση για προσφορά και εργασία για τα Βριλήσσια που μεγαλώνουν τα παιδιά τους ή επιχειρούν. Με ευαισθησία και κοινωνική αλληλεγγύη η ομιλία καλύφθηκε με μεταφράστρια νοηματικής γλώσσας.

Αυτοί είναι οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι της αυτοδιοικητικής ανεξάρτητης κίνησης "Βριλήσσια Πορεία Ευθύνης" με υποψήφια Δήμαρχο τη Βούλα Αρσένη Λάμπρου.

Κλείνοντας η Υποψήφια δήμαρχος κα Βούλα Αρσένη Λάμπρου τόνισε αφού ευχαρίστησε όλους “εμπιστευτείτε με δεν σας έχω απογοητεύσει ποτέ, δεν θα το κάνω τώρα, είμαστε εσείς, πρέπει να έχετε λόγο και ρόλο στη διοίκηση του Δήμου που ζούμε στη διοίκηση του Δήμου μας. Δώστε μας την εντολή Νίκης με την Ψήφο σας από την πρώτη Κυριακή 8 Οκτωβρίου. Δεν ρισκάρουμε το μέλλον της πόλης μας”.

Η κεντρική ομιλία ολοκληρώθηκε με βραδιά μουσικής από τον μαέστρο κ. Αγγελο Βελεγράκη.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *