ΤΕΛΕΤΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ- ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΠΕΝΤΕΛΗ

Την Παρασκευή 7 Απριλίου 2017 πραγματοποιήθηκε στο κτίριο της  Δημοτικής Κοινότητας Νέας  Πεντέλης  η Τελετή Παράδοσης – Παραλαβής Καθηκόντων Αντιδημάρχου της Δ.Κ. Ν. Πεντέλης από τον κο Γεώργιο Μουαμελετζή στον κο Ελευθέριο Κιτσούλη.

Ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου – Καψάλης ευχαρίστησε τον παραδίδοντα Αντιδήμαρχο κο Γεώργιο Μουαμελετζή για την προσφορά του και την άψογη συνεργασία κατά το διάστημα που υπηρέτησε ως Αντιδήμαρχος στην Δημοτική Κοινότητα της Νέας Πεντέλης και ευχήθηκε στον παραλαβόντα Αντιδήμαρχο κο Ελευθέριο Κιτσούλη υγεία και  καλή δύναμη στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει.

Ακολούθησε χαιρετισμός του αποχωρούντα Αντιδημάρχου Δ.Κ. Ν. Πεντέλης κου Γεώργιου Μουαμελετζή ο οποίος και ευχαρίστησε το Δήμαρχο Πεντέλης  για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του, δήλωσε πως θα συνεχίσει να στηρίζει τις Αρχές και τις Αξίες της Διοίκησης.

Στη συνέχεια ο παραλαβών Αντιδήμαρχος κος Ελευθέριος Κιτσούλης, ευχαρίστησε επίσης το Δήμαρχο Πεντέλης  για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του και δήλωσε έτοιμος να υπηρετήσει με συνέπεια και ευθύνη το έργο που του ανατέθηκε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *