ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΣΤΟ “ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΚΑΡΥΔΙ” ΚΑΙ ΣΤΗΝ “TECHNATURE”, ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ

Η Technature και το κατάστημα Μέλι & Καρύδι με έδρα το Μαρούσι συλλέγουν είδη πρώτης ανάγκης και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης με σκοπό την ενίσχυση των προσφύγων και των θυμάτων του πολέμου στην Ουκρανία.

Η Technature και το κατάστημα Μέλι & Καρύδι με έδρα το Μαρούσι συλλέγουν είδη πρώτης ανάγκης και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης με σκοπό την ενίσχυση των προσφύγων και των θυμάτων του πολέμου στην Ουκρανία.

Αναλαμβάνουμε τη συγκέντρωση και την διανομή των προϊόντων αυτών στα σημεία των οργανώσεων Γιατροί του κόσμου, Χαμόγελο του Παιδιού και στον Δήμο Αμαρουσίου που συμμετάσχει στην καμπάνια “Όλοι μαζί μπορούμε” συνεισφέροντας στην επείγουσα έκκληση, ώστε να σταθούμε δίπλα ο ένας στον άλλο.

Μπορείτε να φέρετε στα γραφεία της Technature, Παναθηναίων 9, Μαρούσι 151 24 Δευτέρα με Παρασκευή 09:00-17:00 και Μέλι & Καρύδι, Πλατεία Ευτέρπης 3, Μαρούσι 151 24, Δευτέρα με Παρασκευή 09:00-21:00 πλησίον του σταθμού του ηλεκτρικού στο Μαρούσι τα παρακάτω προϊόντα.

Θα συγκεντρωθούν:

Για παιδιά και βρέφη

Πάνες, Μωρομάντηλα, Βρεφικό γάλα Νο 1 και Νο 2 (σκόνη), Ρυζάλευρο, Έτοιμες βρεφικές τροφές, Κρέμες συγκάματος (Sudocream, Fissan, Penaten), Μάρσιπους, Θερμός, Ατομικά νερά, Μπάρες δημητριακών, Όσπρια, Ρύζι, Ζυμαρικά, Κονσέρβες.

Απαραίτητα Είδη

Κουβέρτες, Είδη ατομικής υγιεινής, Σκηνές, Sleeping bags, Χαρτί υγείας, Στολές προστασίας ολόσωμες για τον Covid.

Φάρμακα

Depon, Algofren, Ponstan, Voltaren, Brufen, Moscoril, Augmentin (σιρόπι), Ceclor (σιρόπι), Zinadol (σιρόπι), Claripen (σιρόπι), Φυσιολογικοί 0,9%,Γλυκόζης 5%, Ringer, Γάζες αποστειρωμένες και μη αποστειρωμένες, Σπρέυ για εγκαύματα σε μορφή gel, Αλοιφές για εγκαύματα, Συσκευές ορών για ενδοφλέβια έγχυση φαρμάκων, Σύριγγες όλων των μεγεθών Αιμοστατικά ( tourniquet), Ιατρικές μάσκες, Απολυμαντικά χεριών και επιφανειών, Tobrex (κολλύριο), Tobradex (αλοιφές), Soldesanil (σταγόνες), Otrivin ( σταγόνες), Aerolin ( εισπνοές), Flixotide, Fucicort Fucidin, Betadine, Octenicept, Celestoderm-v with garamycin, Kenacomb (κρέμα), Atarax (σιρόπι), Xozal ( σιρόπι), Bepanthol (κρέμα), Fenistil gel, Οινόπνευμα, Θερμόμετρα.

Σας καλούμε όλους και όλες  να προσφέρετε οτιδήποτε μπορείτε από τα παραπάνω ή να κάνετε μια δωρεά στο (https://mdmgreece.gr/oukrania-ekklisi-gia-voithia) για την κάλυψη των εξόδων αποστολής και αγοράς ιατροφαρμακευτικού υλικού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *