Ο ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ ΜΕ… ΚΕΣΚΕΚΙ

Ο Μικρασιατικός – Πολιτιστικός Σύλλογος «Αγ. Γεώργιος Γκιούλμπαξε» διοργάνωσε διήμερες  εορταστικές εκδηλώσεις  προς τιμήν του Αγ. Γεωργίου στη χάρη του προστάτη του στην πλατεία Μικρασιατών της Δ.Κ. Μελισσίων.

Από το Σάββατο το  απόγευμα  ξεκίνησε η  προετοιμασία  του παραδοσιακού φαγητού «ΚΕΣΚΕΚΙ»  (χυλός από βρασμένο κρέας και σιτάρι), με κορύφωση την Κυριακή το βράδυ με την Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγ. Γεωργίου και στη συνέχεια τη λιτάνευση της εικόνας του, παρουσία του Δημάρχου Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη.

Ο Δήμαρχος συνεχάρη τον Πρόεδρο του Συλλόγου κο Παναγιώτη Γκατζόλη και τα μέλη του Δ.Σ. για τη διοργάνωση και τη λειτουργία τους και έδωσε επίκαιρα πατριωτικά και εθνικά μηνύματα αισιοδοξίας που πηγάζουν από τις Γκιουλμπαξιώτικες ρίζες των Δημοτών μας.

Στις εορταστικές εκδηλώσεις παρευρέθησαν επίσης οι Θεματικοί Αντιδήμαρχοι κ.κ. Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου και Ηλίας Βιλιώτης, ο Τοπικός Αντιδήμαρχος Δ.Κ. Μελισσίων κος Σάββας Βορέας, ο Τοπικός Αντιδήμαρχος Δ.Κ. Ν.Πεντέλης κος Λευτέρης Κιτσούλης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ Άντα Μπουσούλα, Άγγελος Παλαιοδήμος, Πρόεδρος της Β΄Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Τίτσα Κυβέλου, Παναγιώτης Μούστρης, Πρόεδρος Ο.Π.ΑΘ., Λευτέρης Κοντουλάκος, Ιωάννης Ζώης και Κωνσταντίνος Μωραΐτης, ο Πρόεδρος της Δ.Κ. Μελισσίων κος Γιώργος Βορέας, ο Πρόεδρος της Δ.Κ. Ν.Πεντέλης κος Μανώλης Μιχελακάκης, οι Τοπικοί Σύμβουλοι Δ.Κ. Μελισσίων κ.κ Απόστολος Φραντζής, Σταυρούλα Μιχαλοπούλου, Γιώργος Μαγιάτης, ο Αντιπρόεδρος του Ο.Π.ΑΘ. κος Βασίλειος Λάζος, η Αντιπρόεδρος της Β΄Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής κα Χρυσούλα Μπάμπου, το μέλος του Δ.Σ. του Ο.Π.ΑΘ. κα Γιώτα Τσινού, υπεύθυνη του Δ΄ΚΑΠΗ Δ.Κ. Μελισσίων και Πρόεδρος του Συλλόγου του Πολιτιστικού Κέντρου Δ.Κ. Μελισσίων, τα μέλη του Δ.Σ. του Ο.Κ.Π.Α. κ.κ. Αγνή Ζώη, Υπεύθυνη Αιμοδοσίας, Ελένη Γκρέτσα και Άννα Βασιλείου, το μέλος του Δ.Σ. της  Α΄ Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής κος Βασίλειος Κωστόπουλος, εκπρόσωποι Φορέων και Συλλόγων και πλήθος κόσμου.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *