ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ: Επίθεση εξωσχολικών σε μαθητές- Η ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων του 7ου Γυμνασίου

Επίθεση ομάδας εξωσχολικών σε βάρος μαθητή Γυμνασίου σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι στη Νέα Ιωνία, τον οποίο ξυλοκόπησαν και τραυμάτισαν. 

Φωτό που αναρτήθηκε από τον Σύλλογο Γονέων στη σελίδα του στο facebook

 

 

Επίθεση ομάδας εξωσχολικών σε βάρος μαθητή Γυμνασίου σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι στη Νέα Ιωνία, τον οποίο ξυλοκόπησαν και τραυμάτισαν.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, το σοκαριστικό περιστατικό εκτυλίχθηκε τη Δευτέρα το μεσημέρι στην περιοχή της Αττικής, την ώρα που οι ανήλικοι σχόλαγαν από το μάθημα και οι περίπου 20 νεαροί έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους περίμεναν τα θύματά τους έξω από το σχολείο.

Σύμφωνα με δηλώσεις του διευθυντή του σχολείου, περίπου 20 εξωσχολικοί  συγκεντρώθηκαν έξω από την εκπαιδευτική μονάδα και επιτέθηκαν σε έναν μαθητή Γυμνασίου, τον οποίο κατάφεραν να τραυματίσουν στο άνω χείλος.

Εξαιτίας της επίθεσης, λίγο έλειψε να τραυματιστεί σοβαρά -σε τροχαίο αυτή τη φορά- και ένας μαθητής Λυκείου στην προσπάθειά του να γλιτώσει από τη φασαρία.  Προσπαθώντας να τρέξει για να απομακρυνθεί από το σχολείο, διέσχισε το δρόμο χωρίς να ελέγξει αν περνά κάποιο όχημα και τον χτύπησε διερχόμενο  αυτοκίνητο.

Στο σημείο έσπευσε Αστυνομία και ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον 14χρονο τραυματία που ξυλοκοπήθηκε από τους εξωσχολικούς, οι οποίοι όμως πρόλαβαν να εξαφανιστούν.

Όλα ξεκίνησαν την ώρα που σχόλασαν τα παιδιά των σχολείων, έξω στο πεζοδρόμιο
στις 14:15.
Μαζεύτηκαν εξωσχολικοί με κουκούλες και άρχισαν να γρονθοκοπούν και να βρίζουν όποιον έβρισκαν.
Στην προσπάθεια του να τους ξεφύγει ένας μαθητής του Λυκείου, πέρασε το δρόμο με αποτέλεσμα να τον χτυπήσει διερχόμενο αυτοκίνητο, τον οποίο και παρέλαβε το ΕΚΑΒ.
Κάποιος άλλος μαθητής του Γυμνασίου μετά τον ξυλοδαρμό του, έδωσε κατάθεση στην Ασφάλεια της Ν. Ιωνίας όπου και έχει αναλάβει την υπόθεση.
Μια παράκληση, για όσους γνωρίζουν οτιδήποτε μπορεί να βοηθήσει την Ασφάλεια, να πάνε να καταθέσουν.
Είναι τραγικό να βλέπεις τέτοιες καταστάσεις ανεξέλεγκτες από παιδιά.
Όλοι οι γονείς πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί..
Ευχόμαστε τα παιδιά να είναι καλά στην υγεία τους και να είναι το τελευταίο συμβάν”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *