ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

episkepsi_klimakiond_f2

Την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016 επισκέφθηκε το Δήμο Πεντέλης Κλιμάκιο του Τομέα Εσωτερικών της Ν.Δ. με επικεφαλής τον Βουλευτή Ν. Λέσβου και πρώην Υπουργό κο Χαράλαμπο Αθανασίου και το Βουλευτή Β΄ Αθηνών της Ν.Δ. και πρώην Υπουργό κο Γεράσιμο Γιακουμάτο, το Γραμματέα Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Ν.Δ. κο Τάσο Γαϊτάνη και το Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. κο Γιώργο Κατσαούνο, για  την επίσκεψη κοινωνικών δομών του Δήμου Πεντέλης.

Το Κλιμάκιο υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Πεντέλης κ. Δημήτριος Στεργίου- Καψάλης στο γραφείο του όπου αφού τους καλωσόρισε και τους ευχαρίστησε για την επίσκεψη, τόνισε τα παρακάτω: Ο Δήμος Πεντέλης έχει κάνει επανάσταση στο θέμα του εθελοντισμού. Ευχαρίστησε  τους εθελοντές που βγάζουν τα κάστανα από τη φωτιά. Εξέφρασε όμως το παράπονό του καθώς διαχρονικά οι κυβερνήσεις μας απαξίωσαν το θεσμό της αυτοδιοίκησης. Ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο τους και τους τόνισε ότι η Αυτοδιοίκηση θα πρέπει να λειτουργεί χωρίς κομματικούς προσανατολισμούς.

Ο κος Αθανασίου ευχαρίστησε το Δήμαρχο και τον συνεχάρη για το έργο του και ενημέρωσε για την πρωτοβουλία της Ν.Δ. για επισκέψεις τις κοινωνικές δομές των Δήμων και επιθυμούσε να ξεκινήσει από το Δήμο Πεντέλης στον οποίο και κατοικεί.

Ο κος Γιακουμάτος έδωσε συγχαρητήρια στο Δήμαρχο για τον εθελοντισμό και σημείωσε ότι το κράτος πρόνοιας πρέπει να ικανοποιεί τις ανάγκες των πολιτών και πως οι συνθήκες είναι ώριμες για την θέσπιση του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος.

Οι δομές που επισκέφθηκαν είναι οι παρακάτω:

  • Το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης στην Δημοτική Κοινότητα Μελισσίων του Δήμου Πεντέλης όπου ο Πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης του Δήμου Πεντέλης κος Άγγελος Παλαιοδήμος παρουσίασε τις κοινωνικές δομές του Δήμου παρουσία και της αρμόδιας Θεματικής Αντιδημάρχου κας Άντας Μπούσουλα.
  • Το Χαμόγελο του Παιδιού στην Δημοτική Κοινότητα Μελισσίων.
  • Το Α΄ ΚΑΠΗ της Δημοτικής Κοινότητας Μελισσίων.
  • Το ΚΑΠΗ της Δημοτικής Κοινότητας Ν. Πεντέλης.
  • Το ΚΑΠΗ της Δημοτικής Κοινότητας Πεντέλης.
  • Την Εστία Δωρεάν Παροχής Τροφίμων, Ρούχων και Οικιακού Εξοπλισμού όπου επισκέφθηκαν την μπουτίκ ειδών ρουχισμού, το παντοπωλείο και το χώρο για τους άστεγους.

Στην παρουσίαση παρευρέθηκε επίσης η Θεματική Αντιδήμαρχος του Δήμου Πεντέλης κα Άντα Μπούσουλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *