ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΑΤΟΥΛΗ ΣΤΟ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΤΟΥ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΕΥΤΕΡΠΗΣ

“Αιφνιδιαστική επίσκεψη προκειμένου να παρακολουθήσει την πορεία των εργασιών στον υπόγειο σταθμό αυτοκινήτων της Πλατείας Ευτέρπης πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης”, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Αμαρουσίου.

“Ο κ. Πατούλης διαπίστωσε ότι τα έργα προχωρούν με γοργούς ρυθμούς και φαίνεται ότι θα ολοκληρωθούν πριν από την καταληκτική ημερομηνία παράδοσης του έργου.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, κ. Γιώργος Πατούλης δήλωσε ότι, το εμπορικό κέντρο του Αμαρουσίου πλέον θα έχει άνετο χώρο στάθμευσης για τους επισκέπτες και τους κατοίκους γιατί θα λειτουργήσει ένα σύγχρονο υπόγειο παρκινγκ μέσα στο κέντρο.

Αυτό το έργο ανάπτυξης θα κρατήσει την πόλη ζωντανή και ειδικά στο εμπορικό κομμάτι. Είναι ο μοχλός ανάπτυξης σε μια ιδιαίτερα δύσκολη οικονομική περίοδο, σημείωσε ο κ. Πατούλης και πρόσθεσε ότι  το παρκινγκ θα προσφέρει στους πολίτες και μια ακόμη καινοτομία.

Την δημιουργία μιας πανέμορφης, πράσινης και λειτουργικής «έξυπνης πλατείας» για τους πολίτες, τους επισκέπτες και τη νεολαία”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *