ΕΞΕΡΡΑΓΗ ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΑ ΣΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ- ΤΗΝ ΕΡΙΞΑΝ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑ

Συναγερμός από τις 04:00 τα ξημερώματα στο ρωσικό προξενείο στο Χαλάνδρι.

Όλα έγιναν στις 04:00 τα ξημερώματα όταν, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, δυο άγνωστοι πέρασαν με μοτοσικλέτα έξω από το ρωσικό προξενείο, επί της οδού Τζαβέλλα 5 στο Χαλάνδρι.
Οι δράστες πέταξαν το άγνωστο αντικείμενο, που σύμφωνα με τις πληροφορίες ήταν χειροβομβίδα, κάτω από το θωρακισμένο κουβούκλιο του φρουρού, που όμως εκείνη την ώρα ήταν άδειο.
Η μικρής ισχύος έκρηξη εκτονώθηκε στο κενό κάτω από το θωρακισμένο κουβούκλιο και έγινε αντιληπτή από τη λάμψη που είδαν οι φρουροί στο ρωσικό προξενείο από τις κάμερες ασφαλείας.
Αμέσως, οι φρουροί του προξενείου ειδοποίησαν τη ρωσική πρεσβεία. Άνθρωπος από την ασφάλεια της πρεσβείας βρέθηκε στο σημείο και όταν διαπίστωσε πως είχε σημειωθεί έκρηξη, ειδοποίησε την αστυνομία.
Άμεσα στο σημείο έφτασε ισχυρή δύναμη της αστυνομίας και πυροτεχνουργοί των ΤΕΕΜ.

Μυστήριο καλύπτει τον εντοπισμό, λίγη ώρα αργότερα, μιας καμένης μοτοσικλέτας στα Εξάρχεια. Αν και γι’ αυτό υπάρχει σύγχυση, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να πρόκειται για τη μοτοσικλέτα που χρησιμοποίησαν οι δράστες της επίθεσης – μυστήριο στο ρωσικό προξενείο στο Χαλάνδρι. Για την ώρα, η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα.

ΠΗΓΗ: newsit.gr (ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *