ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ: ΓΑΖΩΣΑΝ ΜΕ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ 33ΧΡΟΝΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟ

H 33χρονη βρέθηκε πυροβολημένη, μέσα στο αυτοκίνητό της, στο υπόγειο γκαράζ της κατοικίας όπου  διέμενε – Είχε γίνει απόπειρα δολοφονίας εναντίον της και το 2011

Συναγερμός έχει σημάνει στην αστυνομία, μετά τον εντοπισμό μιας νεκρής γυναίκας, στην οδό Δαγκλή, στην Κηφισιά. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα, ήταν 33 ετών και έχει πυροβοληθεί από άγνωστο ή αγνώστους, μέσα στο αυτοκίνητό της, στο υπόγειο πάρκινγκ πολυκατοικίας.

Οι δράστες την σκότωσαν μέσα στο αυτοκίνητό της, μια σπορ Μερσεντές. Οι εκτελεστές τη γάζωσαν με καλάσνικοφ ενώ στο σημείο βρέθηκαν περίπου 15 κάλυκες.
Η μητέρα της, την αναζητούσε από χθες καθώς δεν απαντούσε στα τηλέφωνα και έτσι το μεσημέρι της Τετάρτης αποφάσισε να πάει στη μεζονέτα της Κηφισιάς προκειμένου να δει τι είχε συμβεί.
Ήταν μαζί με την οικιακή βοηθό όταν στο γκαράζ του σπιτιού βρήκαν την 33χρονη νεκρή και βουτηγμένη σε λίμνη αίματος.

Μάλιστα, το θύμα της δολοφονίας φέρεται να είχε δεχθεί το, Σεπτέμβριο του 2011 δολοφονική επίθεση στο Γαλάτσι. Τότε οι δράστες δεν είχαν καταφέρει το σκοπό τους, ενώ η γυναίκα ήταν έγκυος στον 6ο μήνα.

Το έγκλημα έγινε χθες το βράδυ, αλλά η νεκρή εντοπίσθηκε πριν από λίγο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα διατηρούσε προσωπική σχέση με γνωστό άτομο της νύχτας και οι έρευνες της Αστυνομίας στρέφονται προς αυτή την κατεύθυνση.
ΠΗΓΗ: protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *