ΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΤΟΥ…

Φωτό αρχείου

Φωτό αρχείου

ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΕΞΩΣΗ ΚΑΙ ΕΙΠΕ “ΟΧΙ” ΣΕ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΟ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΙΣΤΕΙ ΤΟ ΣΚΥΛΟ ΤΟΥ…

“Η κρίση έχει οδηγήσει πολλούς συνανθρώπους μας στα όρια της φτώχειας. Και κάποιους τους έχει ρίξει κάτω απ’ αυτά τα όρια. Σήμερα πληροφορηθήκαμε για έναν συμπολίτη μας ότι του έγινε έξωση. Έμεινε κι αυτός και το συντροφάκι του στο δρόμο.
Καιρό τώρα η γειτονιά φρόντιζε για τις ανάγκες τους γιατί δεν είχε κανένα εισόδημα ο κ. Δημήτρης. Κι απόψε θα φιλοξενηθούν από γείτονες. Αύριο; Μεθαύριο;
Ο αξιοπρεπέστατος αυτός άνθρωπος με πολλή ευγένεια μας εξήγησε ότι δεν υπάρχει λύση για στέγη, γιατί δυο προτάσεις που είχε έθεταν ως προϋπόθεση να “απαλλαγεί” από το σκύλο του. Αλλά δεν το αντέχει “Είναι η μόνη μου συντροφιά και τελευταία που υποφέρω κι από προχωρημένο καταρράκτη, είναι και τα μάτια μου” μας είπε. Και φυσικά δεν μπορούσαμε να μην κάνουμε τη σύγκριση…κάθε μέρα πολλοί μας λένε διάφορες δικαιολογίες για να απαλλαγούν από τα κατοικίδιά τους. Κι αυτός, χωρίς να έχει άλλη λύση για να βρει κατάλυμα, δεν μπορεί να αποχωριστεί τον φίλο του, το μοναδικό μέλος οικογένειας που έχει!

Εμείς όμως πιστεύουμε ότι θα βρεθεί λύση για τον κ. Δημήτρη.
Κάποιος Ηλιουπολίτης θα έχει ένα δωμάτιο άδειο, έναν χώρο που θα μπορέσει ο κύριος Δημήτρης και ο φιλαράκος του να βρουν καταφύγιο. Κάποιος άνθρωπος θα νοιώσει την ανάγκη που έχει αυτός ο συνάνθρωπός μας και θα βοηθήσει.
Ευχόμαστε όλοι μαζί να κάνουμε πάλι τη διαφορά και να βρούμε μια λύση για τον συμπολίτη μας. Γιατί η κρίση όλα μπορεί να μας τα πάρει, εκτός από την αξιοπρέπεια, το φιλότιμο και την ανθρωπιά μας!
Σας ευχαριστούμε πολύ”

Για περισσότερα ή αν μπορείτε να βοηθήσετε τον κ. Δημήτρη, επικοινωνήστε με τον ακόλουθο σύνδεσμο: Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *