Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ, Δ.ΣΤΕΡΓΙΟΥ-ΚΑΨΑΛΗΣ, ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ

%ce%b1%cf%81%cf%87%ce%b1%ce%b9%ce%b1-%ce%bf%ce%bb%cf%85%ce%bc%cf%80%ce%b9%ce%b1

Μετά από πρόσκληση του Προέδρου του Δ.Σ. της εταιρίας  ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΑΡΚΟ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΩΝ «ΟΛΥΜΠΙΑ»  κου Νίκου Καρυώτη ο Δήμαρχος Πεντέλης κ. Δημήτριος Στεργίου – Καψάλης επισκέφθηκε με τον Θεματικό Αντιδήμαρχο Πεντέλης κο Δημοσθένη Παπακωνσταντίνου το Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας την  Κυριακή 18 Δεκεμβρίου και συμμετείχε στην εκδήλωση πρότασης ίδρυσης για το ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΑΡΚΟ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΩΝ «ΟΛΥΜΠΙΑ».

Στην εκδήλωση συμμετείχαν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ηλείας Γερμανός, οι Τοπικοί πρώην και νυν Υπουργοί, αυτοδιοικητικοί και άλλες προσωπικότητες.

Στην παρέμβαση του ο Δήμαρχος τοποθετήθηκε για το ολυμπιακό ιδεώδες και το μεγάλο εγχείρημα της προώθησης υλοποίησης του Παγκόσμιου Πάρκου Ολυμπιονικών «ΟΛΥΜΠΙΑ» και ευχήθηκε επιτυχία στους σκοπούς της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας και στον Πρόεδρο του Δ.Σ. κο Νίκο Καρυώτη.

Ο Δήμαρχος επέδωσε τιμητική πλακέτα στο Δήμαρχο Αρχαίας Ολυμπίας κο Ευθύμιο Κοτζά και πρότεινε την αδελφοποίηση των δύο πόλεων καθόσον η Πεντέλη είναι η γενέτειρα του Παρθενώνα και η Ολυμπία η γενέτειρα του Ολυμπισμού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *