ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ: ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΦΙΛΙΑΣ ΚΑΠΗ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ

%ce%b9%ce%b4%cf%81%cf%85%ce%bc%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%b1%cf%85%cf%81%ce%bf%cf%83-%ce%bd%ce%b9%ce%b1%cf%81%cf%87%ce%bf%cf%83

Την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016, ο Οργανισμός Κοινωνικής Πρόνοιας & Αλληλεγγύης Βριλησσίων, στο πλαίσιο του προγράμματος επιμόρφωσης των μελών του, πραγματοποίησε επίσκεψη της Λέσχης Φιλίας ΚΑΠΗ στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Τα μέλη είχαν την ευκαιρία να εκτιμήσουν τα αριστουργήματα της έκθεσης ‘Μία φιλία ζωής και τέχνης’ του ζωγράφου Γιάννη Μόραλη και του γλύπτη Χρήστου Καπράλου. Η έκθεση, στην οποία παρουσιάζονται δεκαοχτώ χάλκινα γλυπτά του Καπράλου και πενήντα έργα του Μόραλη, σκοπό έχει να δώσει στο κοινό τη δυνατότητα να δει έργα θεμελιωδών μοντέρνων Ελλήνων καλλιτεχνών από τη μόνιμη συλλογή της Εθνικής Πινακοθήκης.

Στη συνέχεια, τα μέλη περιηγήθηκαν στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος το οποίο καλύπτει το 85% της συνολικής έκτασης του Κέντρου και φιλοξενεί, μεταξύ άλλων 1.450 δέντρα και 280.000 θάμνους, αλλά και να θαυμάσουν το Κανάλι, μήκους 400μ.,το οποίο αποτελεί μια συνεχόμενη επιφάνεια νερού και ενισχύει και επαναφέρει συμβολικά τη σύνδεση της πόλης με τη θάλασσα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *