ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ “ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ”

Η Ένωση «Φίλοι του Κέντρου Πολιτισμού Κηφισιάς, με ανακοίνωσή της ενημερώνει ότι την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου στην αίθουσα «Β. Γκατσόπουλος» στις 18:30 θα πραγματοποιήσει την δεύτερη συνάντησή της.

Αγαπητοί μας,

Στη συνέχεια της 1ης συναντήσεώς μας την 12η Απριλίου 2018 σκοπός της παρούσης «Προσκλήσεως» είναι να σας ενημερώσουμε για τα όσα έχουν λάβει χώρα και τι θα ακολουθήσει προς επίτευξη του από δεκαετιών διακαούς πόθου όλων των Δημοτών για τη κατασκευή του απόλυτα αναγκαίου «Νέου Κέντρου Πολιτισμού Κηφισιάς» υπό την αιγίδα του Δήμου μας.

Απώτερος στόχος μας είναι όπως οι ενδιαφερόμενοι αφ΄ ενός γίνουν Μέλη μας, χωρίς ουδεμία οικονομική επιβάρυνση, προς ισχυροποίηση αυτού του Φορέα για ευνόητους λόγους και αφ’ ετέρου οι δυνάμενοι (από το εσωτερικό ήτο εξωτερικό) να συμπράξουν για την υλοποίησή του καθ’ οιονδήποτε πρόσφορο τρόπο.

Η ανωτέρω συνάντηση θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του ΝΠΔΔ «Δ. Βικέλας» στην αίθουσα του Δήμου Κηφισιάς «Δήμαρχος Βασ. Γκατσόπουλος» (Διονύσου & Μυρσίνης) την Πέμπτη 15η Νοεμβρίου 2018 & ώρα 18.30. Επισημαίνεται ότι την εκδήλωση θα κλείσει η χορωδία «Κηφισιά 1937» ευγενώς και αφιλοκερδώς προσφερθείσα.

Η παρουσία σας θα είναι ιδιαίτερη τιμή για την ένωσή μας.

Με εκτίμηση τα Ιδρυτικά Μέλη: Μ. Μάστρακας, Ε. Κούτση, Α. Κουρέπης, Λ. Ρακιτζής, Α. Καρράς, Δ. Παρασκευάς, Α. Αλιπράντης, Ι. Λάκατζης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *