ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ MEGA Η «ΕΝΟΤΗΤΑ, ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ»

Τους εργαζόμενους του ΜEGA, που έχουν εγκατασταθεί εδώ και τρεις εβδομάδες μπροστά από τα γραφεία της MOTOR OIL στο Μαρούσι επί της λεωφόρου Κηφισίας, επισκέφθηκε την Τρίτη 20-2-2018 αντιπροσωπεία της παράταξης «ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ», αποτελούμενη από τον επικεφαλής και δημοτικό σύμβουλο Αμαρουσίου  Λ. Μαγιάκη και τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής Δ. Δαβή και Χρ. Κιτσάκη.

Όπως αναφέρεται στην ανάρτηση του επικεφαλής της παράταξης Λευτέρη Μαγιάκη:

«Ως γνωστόν η ΜΟΤΟR OIL είναι συμφερόντων Βαρδινογιάννη που είναι και ο κύριος μέτοχος της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ, στην οποία ανήκει το κανάλι MEGA.

Ο αγώνας των 420 εργαζομένων για την πληρωμή των δεδουλευμένων τους, αφού παραμένουν απλήρωτοι για 17 μήνες, είναι δίκαιος.

Τα δικαιώματά τους δενμπορεί να γίνουν βορά στα επιχειρηματικά και πολιτικά παιχνίδια μεταξύ των μετόχων του MEGA, των Τραπεζών και της Κυβέρνησης που μπροστά στο πρόβλημα «νίπτει τας χείρας της».

Οι εργαζόμενοι του MEGA δήλωσαν αποφασισμένοι να παραμείνουν στο χώρο, παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες, μέχρι τη δικαίωση τους. Τόνισαν ακόμα ότι, κατά το διάστημα που δεν έχουν πληρωθεί για την εργασία τους, τα έσοδα του καναλιού από τις διαφημίσεις ανέρχονται σε δεκάδες εκατομμύρια.

Η αντιπροσωπεία εξέφρασε τη συμπαράστασή της στους εργαζόμενους και ευχήθηκε καλή επιτυχία στον αγώνα τους.

Παρόντες κατά τη συνάντηση ήταν οι εργαζόμενοι Μανώλης Δαλετζάκης και Γιώργος Αλιφέρης, μέλη της ΕΤΙΤΑ, καθώς και οι Θάνος Αναστασιάδης, Δημήτρης Δανίκας και Νίκος Χατζόπουλος

Την κινητοποίηση καλύπτει συνδικαλιστικά η ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (ΕΤΙΤΑ)».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *