ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ: “ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΘΩΡΑΚΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ”

"Τα έργα αντιπλημμυρικής προστασίας που πραγματοποιούνται το τελευταίο διάστημα σε πολλές περιοχές των Βριλησσίων, είναι ξεκάθαρο στον καθένα ότι είναι σημαντικά έργα υποδομής, που θωρακίζουν την πόλη μας για τα –πολλά– επόμενα χρόνια, με τρόπο ορθά μελετημένο και με ολοκληρωμένο σχεδιασμό.

Την κατανόηση των δημοτών για την προσωρινή ταλαιπωρία λόγω των αντιπλημμυρικών έργων, τα οποία θα θωρακίσουν την πόλη και ολοκληρώνονται σύντομα, ζητεί ο Δήμαρχος Βριλησσίων, Ξένος Μανιατογιάννης.

Η ανακοίνωση

“Τα έργα αντιπλημμυρικής προστασίας που πραγματοποιούνται το τελευταίο διάστημα σε πολλές περιοχές των Βριλησσίων, είναι ξεκάθαρο στον καθένα ότι είναι σημαντικά έργα υποδομής, που θωρακίζουν την πόλη μας για τα –πολλά– επόμενα χρόνια, με τρόπο ορθά μελετημένο και με ολοκληρωμένο σχεδιασμό.

Ως έργα τέτοιας έκτασης, είναι αναμενόμενο να διαρκούν αρκετά και να προκαλούν όχληση στην καθημερινότητα των πολιτών, η οποία ωστόσο γίνεται κάθε προσπάθεια να είναι η ελάχιστη δυνατή –κάτι που έχει επιτευχθεί στις περισσότερες περιοχές, όπου τα έργα έχουν ήδη ολοκληρωθεί.

Εδώ και ένα μήνα, η ολοκλήρωση του χρηματοδοτούμενου από την Περιφέρεια έργου στην οδό Δωδεκανήσου παρουσιάζει δυσκολίες λόγω προβλημάτων στην αποπληρωμή του εργολάβου.

Ωστόσο, μετά τις επαφές του δημάρχου Βριλησσίων Ξένου Μανιατογιάννη με τον αρμόδιο για το έργο φορέα, δόθηκαν όλες οι διαβεβαιώσεις και το έργο ξεκινά και πάλι μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο.

Ο κ. Μανιατογιάννης δήλωσε σχετικά: “Τα πολύ σημαντικά έργα υποδομής που σύντομα ολοκληρώνονται είναι μόνιμα και θα βελτιώσουν κατά πολύ την καθημερινότητα των πολιτών. Ζητούμε κατανόηση για την προσωρινή ταλαιπωρία”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *