ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ: Ο ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ ΚΑΙ Η ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και μεγάλη συμμετοχή του κόσμου, εορτάστηκε στο Δήμο Βριλησσίων η εορτή της Αναλήψεως του Κυρίου.

Ο εορτασμός κορυφώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 17 Μαΐου, με την Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, στην οποία χοροστάτησε ο Επίσκοπος Θεσπιών και Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής κ. Συμεών Βολιώτης.

Ακολούθησε η λιτάνευση της εικόνας της Αναλήψεως του Κυρίου στους δρόμους της πόλης, με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου.

Προπομπός της λιτάνευση της ιερής εικόνας ήταν η Φιλαρμονική του Δήμου Βριλησσίων με τον αρχιμουσικό Νίκο Βασιάδη. Δείτε το σχετικό βίντεο:

Λιτανεια Αναληψεως 2018

Gepostet von ΝΙΚΟΣ ΒΑΣΙΑΔΗΣ am Sonntag, 20. Mai 2018

 

Την ιερή εικόνα της Αναλήψεως υποδέχτηκε στο Δημαρχείο Βριλησσίων η Πολιτική Προστασία μαζί με τον Δήμαρχο και τον αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας.

Για να δείτε το βίντεο υποδοχής της ιερής εικόνας ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Στο εορταστικό διήμερο συμμετείχε για 3η συνεχόμενη χρονιά ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης (ΟΚΠΑ) του Δήμου Βριλησσίων, με χώρο για διάθεση ενημερωτικών φυλλαδίων σχετικά με τις κοινωνικές δομές και τις παροχές του Οργανισμού, όπου κλιμάκιο προσωπικού και εθελοντών ενημέρωνε κάθε ενδιαφερόμενο.

Ο Δήμαρχος Βριλησσίων Ξενοφών Μανιατογιάννης δήλωσε: «Στη μεγάλη γιορτή της πόλης μας είμαστε όλοι εδώ, με κατάνυξη αλλά και με χαρά και αισιοδοξία. Χρόνια πολλά στα Βριλήσσια, χρόνια πολλά σε όλους τους συμπολίτες μας!».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *