ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ: Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΕ ΟΣΟΥΣ “ΛΕΝΕ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ” (ΒΙΝΤΕΟ)

Μεγάλη και θερμή υπήρξε η ανταπόκριση των δημοτών στην πρόσκληση του δημάρχου Ξένου Μανιατογιάννη, στην κοπή πίτας του Δήμου Βριλησσίων, που πραγματοποιήθηκε, την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου.

Η εκδήλωση άρχισε με τους επικεφαλής Κ. Παπασπηλίου και Ε. Σακισλή από τις δημοτικές παρατάξεις «Ανατροπή στα Βριλήσσια» και «Βριλήσσια Ανοικτή Πόλη Αλληλεγγύης & Πολιτισμού» αντίστοιχα, καθώς και τον εκπρόσωπο της «Νέας Πνοής για τα Βριλήσσια» Γ. Πισιμίση να απευθύνουν σύντομους χαιρετισμούς και ευχές.


Στη συνέχεια, ακολούθησε η ομιλία του δημάρχου, στην οποία ο ίδιος αναφέρθηκε ενδεικτικά στο έργο που έχει διατελέσει ο δήμος την τελευταία τετραετία και ανακοίνωσε επίσημα την ανεξάρτητη αυτοδιοικητική υποψηφιότητά του για το Δήμο Βριλησσίων.

Μεγάλη και θερμή υπήρξε η ανταπόκριση των δημοτών στην πρόσκληση του δημάρχου Ξένου Μανιατογιάννη, στην κοπή πίτας του Δήμου Βριλησσίων, που πραγματοποιήθηκε, την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου.

Ταυτόχρονα με ανοιχτή πρόσκληση συνεργασίας, ο κ.Μανιατογιάννης κάλεσε “όσους πιστεύουν στην ακηδεμόνευτη αυτοδιοίκηση, ώστε η πόλη μας να είναι μια πόλη κοινωνικής αλληλεγγύης, παιδείας και πολιτισμού με επίκεντρο τον Άνθρωπο και όχι τις κομματικές εξαρτήσεις” να αγωνιστούν μαζί του.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους:

Ο Πατέρας Αγησίλαος του Ιερού Ναού Αναλήψεως, ο οποίος τέλεσε και τον αγιασμό, ο Πατέρας Νικόλαος από τον Ιερό Ναό των Δώδεκα Αποστόλων, η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, ο πρώην υπουργός Τύπου Χρήστος Πρωτόπαπας, ο πρώην υπουργός Εσωτερικών & πρώην δήμαρχος Αργύρης Ντινόπουλος, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Α. Βρούστης και Φ. Χρυσικός καθώς και ο πρώην αντιπεριφερειάρχης Γ. Μανιάτης, ο επίτιμος δήμαρχος Νίκος Παπαδόπουλος, ο πρώην δήμαρχος Σταμάτης Λώλας, ο πρώην κοινοτάρχης Αντώνης Ράμφος, το στέλεχος του Κινήματος Αλλαγής και πρώην γραμματέας της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Κ. Πανταζής, το στέλεχος και διευθυντής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Κ. Ζαχαριάδης, τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Βριλησσίων, εκπρόσωποι φορέων και σχολικών μονάδων, ο Πλοίαρχος Κ. Βλάχος και ο Πλωτάρχης Δ. Ριμενίδης από το Στρατηγείο Διοικήσεως Ανατολικής Μεσογείου (ΣΔΑΜ), ο διευθυντής των Νοσοκομείων Σισμανογλείου, Α.Φλέμινγκ & Παίδων Ε. Κουταλάς, ο αναπληρωτής διοικητής του ‘Παίδων Πεντέλης’ Ε. Τριγώνης, ο αναπληρωτής διοικητής του ‘Αμαλία Φλέμινγκ’ Ι. Μιχαλακούκος, ο Διευθυντής της β’ βάθμιας Εκπαίδευσης Α. Φαλούκας και η πρώην Πρόεδρος των Κτιριακών Υποδομών (ΚΤΥΠ) Ι. Κοντούλη.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ με την ομιλία του Δημάρχου Βριλησσίων, Ξένου Μανιατογιάννη, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *