Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ Ε.Π.Α.Ψ.Υ. ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

%ce%b5%cf%80%ce%b1%cf%88%cf%85

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή της Ε.Π.Α.Ψ.Υ.  το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δήμου Χαλανδρίου. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση:

“Φέτος αφιερώσαμε τη μέρα αυτή στα παιδιά των εργαζομένων του Φορέα και καταφέραμε να «κλέψουμε» και εμείς λίγη από την παιδικότητά τους για να υποδεχθούμε τις άγιες μέρες των Χριστουγέννων.

Από το πρόγραμμα της εκδήλωσης δε θα μπορούσαν να λείπουν οι χειροποίητες χριστουγεννιάτικες κατασκευές, όπου όλα τα παιδιά άφησαν ελεύθερη τη φαντασία τους και δημιούργησαν. Καθοδηγητές τους στο «ταξίδι» αυτό μέλη από το Δίκτυο Τέχνης και Δράσης: Οι άνθρωποι με τα μπαλόνια.

Στη συνέχεια, το “Θέατρο Ημέρας” «παρέσυρε» τους μικρούς ήρωες της παρέας σε ένα εορταστικό θεατρικό παιχνίδι, όπου το κάθε παιδί υποδύθηκε το δικό του ρόλο.

Η εκδήλωση αυτή είχε έναν ξεχωριστό χαρακτήρα, χαρακτήρα αλληλεγγύης και προσφοράς, καθώς οι εργαζόμενοι του Φορέα συγκέντρωσαν είδη ανάγκης για παιδιά που μας χρειάζονται.

Τις θερμές μας ευχαριστίες στο Δήμο Χαλανδρίου για την διάθεση του χώρου, αλλά και στους χορηγούς μας που προσέφεραν προϊόντα για το μπουφέ της εκδήλωσης”.

Για περισσότερα για την Ε.Π.Α.Ψ.Υ. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *