WALT DISNEY, ΣΗΜΕΡΑ, ΣΤΗ ΡΕΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

Μια μουσική παράσταση για παιδιά και ενήλικες φιλοξενεί, σήμερα Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου το Φεστιβάλ Ρεματιάς 2017 – Νύχτες Αλληλεγγύης με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Χαλανδρίου να παρουσιάζει μουσικά έργα που «έντυσαν» γνωστές και αγαπημένες στα παιδιά κινηματογραφικές ταινίες. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Mικροί και μεγάλοι φίλοι της Ρεματιάς θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τραγούδια από δημοφιλή κινηματογραφικά έργα του Walt Disney όπως: Ο Βασιλιάς των Λιονταριών, Αλαντίν, Μαίρη Πόππινς, Οι Αριστόγατες, Ταρζάν, Η Πεντάμορφη και το Τέρας κ.ά.

Παράλληλα, θα προβάλλονται αποσπάσματα από τιςταινίες σε μεγάλη οθόνη.

Ώρα έναρξης: 8.30 μ.μ.
Είσοδος ελεύθερη 

Αντί εισιτηρίου προαιρετική συνεισφορά σε τρόφιμα, φάρμακα, σχολικά είδη και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Χαλανδρίου και για τις δομές αλληλεγγύης στους πρόσφυγες.

Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς
Πεζόδρομος Προφήτη Ηλία, Πολύδροσο Χαλανδρίου
Σημειώνεται ότι στο Θέατρο της Ρεματιάς υπάρχουν οριοθετημένες θέσεις για ανάπηρους/ες και εμποδιζόμενα πρόσωπα, ύστερα από πρωτοβουλία της Κίνησης Καλλιτεχνών με Αναπηρία, καθώς και τουαλέτα ΑμεΑ. Η πρόσβαση για άτομα με κινητική αναπηρία είναι δυνατή με αυτοκίνητο μέχρι το χώρο του θεάτρου όπου υπάρχουν δύο θέσεις στάθμευσης αναπηρικών οχημάτων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *