ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΡΕΜΑΤΙΑΣ 2017: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Ο Δήμος Χαλανδρίου, στο πλαίσιο προετοιμασίας του Φεστιβάλ Ρεματιάς 2017, καλεί για κατάθεση προτάσεων από φυσικά πρόσωπα, καλλιτεχνικά σχήματα και φορείς σε όλο το φάσμα της καλλιτεχνικής δημιουργίας (Θέατρο, μουσική, χορό κ.λπ), οι οποίες θα μπορούν να πραγματοποιηθούν στο ανοιχτό θέατρο ρεματιάς την περίοδο του Ιουλίου καθώς και από τέλος Αυγούστου έως τα μέσα Σεπτεμβρίου 2017.
Προς ενημέρωση των ενδιαφερόμενων σας παραθέτουμε τα παρακάτω στοιχεία:
1. Το Θέατρο Ρεματιάς είναι ανοιχτό και διαθέτει κερκίδα 600 θέσεων, καμαρίνια, τουαλέτες και κυλικείο καθώς και δυνατότητα πρόσβασης με αυτοκίνητο σε άτομα με κινητική αναπηρία.
2. Για τη διενέργεια του φεστιβάλ ο Δήμος διαθέτει:α) προσωπικό ασφαλείας για την ηλεκτρολογική του υποδομή, β) σύστημα φωτισμού και υπεύθυνο για τον χειρισμό του, γ) προσωπικό για την φροντίδα και την καθαριότητα του χώρου, δ) εξέδρα για μουσικές συναυλίες. Για παραστάσεις των οποίων την δαπάνη παραγωγής θα αναλάβει ο Δήμος παρέχεται και η ηχητική κάλυψη.
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥ
Οι προτάσεις θα πρέπει να παρουσιάζουν με σαφήνεια:
α) τα στοιχεία του φορέα αναλυτικά (όνομα, διεύθυνση, ΑΦΜ, ΔΟΥ, τηλέφωνο),
β) τα στοιχεία της προτεινόμενης εκδήλωσης (περιεχόμενο, συντελεστές, φωτογραφικό υλικό, τεχνικές προδιαγραφές, διάρκεια εκδήλωσης κ.λπ),
γ) την οικονομική πρόταση στην οποία θα πρέπει να συνυπολογισθούν όλα τα έξοδα που απαιτούνται για τη διεξαγωγή της εκδήλωσης (πιάνο ή ντραμς, επιπλέον φωτισμός, σκηνικά, προτζέκτορας και οθόνη, ειδικό δάπεδο για χορό κ.λπ) τα οποία δεν μπορεί να παρέχει ο Δήμος.ΤΡΟΠΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ:
1.Ενοικίαση του θεάτρου ανά ημέρα παράστασης και προβών.
2.Αγορά της παραγωγής από το Δήμο

Στην περίπτωση ενοικίασης ο Δήμος δεν έχει καμία απαίτηση από πώληση εισιτηρίων.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

1.Φορολογική Ενημερότητα
2.Ασφαλιστική ενημερότητα
3.Αντίγραφο Ποινικού μητρώου

** Με την αποστολή της πρότασης θα πρέπει να μας αποστείλετε και Υπεύθυνη Δήλωση στην οποία θα βεβαιώνεται ότι θα προσκομίσετε τα παραπάνω δικαιολογητικά πριν από την ανάθεση.

Παρακαλούμε να μας αποστείλετε τις προτάσεις σας μέχρι τις 15 Απριλίου 2017

Οι προτάσεις θα σταλούν, υπογεγραμμένες, αποκλειστικά ηλεκτρονικά στις διευθύνσεις tm.politismou@halandri.gr και aetopoli@otenet.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *