ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ ΚΕΡΙΟΥ ΣΤΗΝ “ΑΡΓΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ”

%ce%ba%ce%b5%cf%81%ce%b9-%ce%b1%cf%81%ce%b3%cf%89
Η “ΑΡΓΩ”, σας προσκαλεί στο μικρό ταξίδι προσωπικής δημιουργίας με το πρόγραμμα «ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ – ΥΠΑΡΧΩ», για να διδαχτείτε τεχνικές ώστε  να φτιάχνετε τις προσωπικές   σας   μικρές δημιουργίες  που  στην αρχή θα φτιάξουμε μαζί, με όσο το δυνατόν, απλά, καθημερινά υλικά  με μεράκι και φαντασία και  με τη συντροφιά της μουσικής.

–  Ας μάθουμε τώρα να μεταμορφώνουμε ένα, δύο απλά άσπρα κεριά για να

ετοιμάσουμε   μια   όμορφη γωνιά στο σπίτι μας,  ή να προσφέρουμε με αγάπη σε αγαπημένα μας  πρόσωπα.

–  Η εμπορευματοποίηση σχεδόν όλων των ειδών της σύγχρονης ζωής και ο άκρατος καταναλωτισμός των τελευταίων δεκαετιών, έχουν κατευθύνει τη ζωή μας, (παρά τις διευκολύνσεις,  που  μας  παρέχουν  σε  πολλά πράγματα), μαζί με το απαραίτητο διαρκές στρές που τη συνοδεύει, σε αντιλήψεις περί της ζωής, που απομακρύνεται όλο και περισσότερο από την πραγματική φύση μας με τη φυσική της περιέργεια, τον πειραματισμό, τις ατέλειες και τα λάθη, αλλά και τις απλές και αληθινές χαρές που προσφέρει η προσωπική μας δημιουργία, όσο και  στην απομάκρυνση από την υπομονή και επιμονή για κατάκτηση καλύτερων επιτευγμάτων με τη συμμετοχή μας  σ΄ αυτά, και την τελειοποίησή τους  και όχι απλά με την αγορά τους.

Η  επίδειξη-σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 8 μμ. στα  γραφεία του Πολιτιστικού – Επιστημονικού Συλλόγου “ΑΡΓΩ”.
Το πρόγραμμα επιμελείται η κυρία Άσπα Κορωνάκη.
Απευθύνεται σε αρχάριους. Περιορισμένος αριθμός θέσεων.
Για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας και πληροφορίες για το πρόγραμμα μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο  6936-780746  και από ώρα 12  μ. – 4.μ.μ.  και 8μ.μ. – 10 μμ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *