“ΝΥΧΤΑ ΓΕΜΑΤΗ ΘΑΜΑΤΑ” ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΡΕΜΑΤΙΑ, ΜΕ ΜΕΛΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΠΟΙΗΣΗ

Το Φεστιβάλ Ρεματιάς προσφέρει την τέχνη, εμείς την αλληλεγγύη. Προσφέρουμε τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για την επιβίωση των συνανθρώπων μας που πλήττονται από την κρίση.
“Νύχτα γεμάτη θάματα, νύχτα σπαρμένη μάγια…”
Μια μουσική βραδιά, που σμίγει τη μελοποιημένη ποίηση ελλήνων δημιουργών με λυρικές μελωδίες του διεθνούς ρεπερτορίου παρουσιάζουν την  Πέμπτη 20 Ιουλίου στο Φεστιβάλ Ρεματιάς 2017 – Νύχτες Αλληλεγγύης, τέσσερις καταξιωμένοι καλλιτέχνες.
Η “Νύχτα γεμάτη θάματα, νύχτα σπαρμένη μάγια…” θα μας χαρίσει γνωστά και αγαπημένα τραγούδια όπως Η νύχτα (Ξαρχάκος-Γκάτσος), Τρελή του φεγγαριού (Χατζιδάκις- Γκάτσος), La canzone del mal di luna (Piovani), Mια θάλασσα μικρή (Σαββόπουλος), Scarborough Fair (Simon & Garfunkel), Φαίδρα (Θεοδωράκης) κ.ά.

"Νύχτα γεμάτη θάματα, νύχτα σπαρμένη μάγια…”

Φωνή: Άννη Ονουφρίου
Πιάνο: Σοφία Καμαγιάννη
Φυσαρμόνικα – φλογέρες: Μάνος Αβαράκης
Βιόλα – μαντολίνο: Φώτης Παπαντωνίου
Καλλιτεχνική επιμέλεια: Σοφία Καμαγιάννη

Σημειώνεται ότι στο Θέατρο της Ρεματιάς υπάρχει δυνατότητα πρόσβασης με αυτοκίνητο για τα άτομα με κινητική αναπηρία καθώς και τουαλέτα ΑμεΑ.

Ώρα έναρξης: 9.00 μ.μ.
Είσοδος ελεύθερη 

Αντί εισιτηρίου προαιρετική συνεισφορά σε τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Χαλανδρίου και για τις δομές αλληλεγγύης στους πρόσφυγες.

Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς
Πεζόδρομος Προφήτη Ηλία, Πολύδροσο Χαλανδρίου

 

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *