ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

“Ο Δήµος Χαλανδρίου ενδιαφέρεται να αναθέσει την πραγµατοποίηση καλλιτεχνικών εκδηλώσεων (θεατρικές παραστάσεις, θέατρο σκιών, κουκλοθέατρο, αφηγήσεις κ.λπ) για τους µαθητές της πρωτοβάθµιας και δευτεροβάθµιας εκπαίδευσης του ∆ήµου.

Οι παραστάσεις θα παρουσιαστούν στις αίθουσες εκδηλώσεων των σχολείων κατά τη διάρκεια του υποχρεωτικού σχολικού τους προγράµµατος.
Οι προτάσεις που θα κατατεθούν θα πρέπει απαραιτήτως να έχουν: α) στοιχεία του φορέα αναλυτικά (όπως αναγράφονται στο τιµολόγιο),
β) σύντοµη περιγραφή του έργου καθώς και τις ηλικίες στις οποίες απευθύνεται,

γ) οικονοµική προσφορά,
δ) ιστορικό του καλλιτεχνικού σχήµατος,
ε) βιογραφικά συντελεστών και
στ) οπτικό υλικό.
Παρακαλούµε να µας αποστείλετε τις προτάσεις σας µέχρι τις 15 Οκτωβρίου 2017

Οι προτάσεις να αποσταλούν ηλεκτρονικά στη διεύθυνση tm.politismou@halandri.gr
Επίσης καλό είναι να γνωρίζετε ότι για την επιλογή της παράστασης (παρ.1 και 2 του άρθρου 73 του Ν.4412/2016), θα απαιτηθούν τα παρακάτω δικαιολογητικά:

α. Απόσπασµα ποινικού µητρώου. α) στις περιπτώσεις εταιρειών περιορισµένης ευθύνης (Ε.Π.Ε.) και προσωπικών εταιρειών (Ο.Ε. και Ε.Ε.), αφορά τους διαχειριστές/νόµιµους εκπροσώπους και β) στις περιπτώσεις ανωνύµων εταιρειών (Α.Ε.), αφορά τον ∆ιευθύνοντα Σύµβουλο, καθώς και όλα τα µέλη του ∆ιοικητικού Συµβουλίου.
β. Φορολογική ενηµερότητα
γ. Ασφαλιστική ενηµερότητα (άρθρο 80 παρ.2 του Ν.4412/2016)
δ. Εφόσον πρόκειται για νοµικό πρόσωπο, αποδεικτικά έγγραφα νοµιµοποίησης του νοµικού προσώπου, σύµφωνα µε το άρθρο 93 του Ν.4412/2016 (καταστατικό εταιρείας)”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *