ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΟΥΣ 600 ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΑΙΜΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

Με τιμητικό έπαινο βράβευσε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης τους εθελοντές αιμοδότες για τη συμμετοχή τους στην ενίσχυση της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος και την υπέρτατη προσφορά τους στο συνάνθρωπο που δίνει μάχη για τη ζωή, σε ειδική εκδήλωση που διοργανώθηκε στο Δημαρχείο, την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018.

Την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε προς τιμήν των 600 και πλέον εθελοντών αιμοδοτών, τίμησαν με την παρουσία τους και απηύθυναν χαιρετισμό ο Διοικητής των Νοσοκομείων Σισμανογλείου και Αμαλία Φλέμινγκ κ. Εμμανουήλ Κουταλάς και ο Διευθυντής του Τμήματος Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Αμαλία Φλέμινγκ κ. Σωτήρης Παγώνης.

Ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Πατούλης καλωσορίζοντας τους παριστάμενους εθελοντές αιμοδότες στην κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου μεταξύ άλλων σημείωσε:
« Ο σημερινός έπαινος αποτελεί την ελάχιστη συμβολική αναγνώριση της ανεκτίμητης προσφοράς σας. Με τη δική σας συμμετοχή και ανιδιοτελή προσφορά σας, παρέχετε τη δυνατότητα στη Δημοτική Τράπεζα Αίματος να μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες των συμπολιτών μας που χρειάζονται αίμα, το υπέρτατο αγαθό της ζωής που μόνο προσφέρεται.

Σας ευχαριστούμε, που με το παράδειγμά σας αναδεικνύετε το πραγματικό νόημα σε αξίες, όπως, η αλληλεγγύη, η ανθρωπιά, η αγάπη προς το συνάνθρωπο και ευχόμαστε η πράξη σας να βρει νέους μιμητές ανάμεσα στους συμπολίτες μας για να κρατάμε ζωντανή την ελπίδα για τη ζωή.

Ο κ. Πατούλης ευχαρίστησε επίσης θερμά το προσωπικό της Τράπεζας Αίματος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ, αλλά και το ιατρικό προσωπικό του Νοσοκομείου Αμαλία Φλέμινγκ που σταθερά στηρίζουν τις εθελοντικές αιμοδοσίες.

Την εκδήλωση άνοιξε η Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ κα Ελένη Λέκκα- Καλαντζάκη, που αναφερόμενη στην πρωτοβουλία του Δημάρχου κου Πατούλη για την τιμητική βράβευση των εθελοντών αιμοδοτών, υπογράμμισε ότι η σημαντική προσφορά όλων εσάς των αιμοδοτών εθελοντών στέλνει ένα αισιόδοξο μήνυμα για μια κοινωνία ανθρωπιάς και αλληλεγγύης, που σήμερα έχουμε ανάγκη όσο ποτέ άλλοτε, εκφράζοντάς τους τις θερμές ευχαριστίες της για την προσφορά τους στον συνάνθρωπο.

Ευχαρίστησε επίσης την Αντιπρόεδρο του ΟΚΟΙΠΑΔΑ, υπεύθυνη της αιμοδοσίας του Δήμου, ιατρό, κα Αικατερίνη Ιωάννου, καθώς όλους όσοι συμβάλουν στις εθελοντικές αιμοδοσίες του Δήμου.

Ακολούθησε, η απονομή των επαίνων από το Δήμαρχο στους παριστάμενους εθελοντές αιμοδότες, ενώ στο πλαίσιο της εκδήλωσης έκοψαν και την Πρωτοχρονιάτικη πίτα, με τον τυχερό της βραδιάς να κερδίζει ένα κρυστάλλινο βάζο, που προσέφερε η κα Ανδρομάχη Τσουκαλά, μέλος του Δ.Σ. του ΟΚΟΙΠΑΔΑ.

Ο κ. Πατούλης, προσέφερε ως συμβολικό δώρο στους κ.κ. Κουταλά και Παγώνη το ιστορικό λεύκωμα του Δήμου Αμαρουσίου, εκφράζοντας τις θερμές ευχαριστίες του για την αδιάλειπτη συνδρομή του Νοσοκομείου Αμαλία Φλέμινγκ στις εθελοντικές αιμοδοσίες του Δήμου.

Τη βραδιά πλαισίωσαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Παναγιώτης Βραχνός, οι Αντιδήμαρχοι Επαμεινώνδας Γαρδέλης, Κωνσταντίνος Ρώτας, Ρένα Χαλιώτη και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ελένη Βλάχου-Σταματάκη, Αθανάσιος Βελής, Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, Πέτρος Κόνιαρης, Στέφανος Τσιπουράκης και Δημήτρης Σμυρνής.                                                    

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *