ΘΕΤΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΣΤΟ Α.Τ. ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ- ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ 12 ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟΥ

Θετικός στο κορωνοϊό εντοπίστηκε αστυνομικός που υπηρετεί στο αστυνομικό τμήμα Χαλανδρίου.

Θετικός στο κορωνοϊό εντοπίστηκε αστυνομικός που υπηρετεί στο αστυνομικό τμήμα Χαλανδρίου.

Ο αστυνομικός είχε εμφανίσει για πρώτη φορά συμπτώματα πριν από 10 ημέρες και αμέσως βγήκε εκτός υπηρεσίας από τον διοικητή του. Παρέμεινε για 10 ημέρες σε «καραντίνα» στο σπίτι του αλλά τα συμπτώματα (πυρετός και δύσπνοια) δεν υποχωρούσαν. Μάλιστα, χθες η κατάστασης της υγείας του επιδεινώθηκε.

Έτσι μετέβη τελικά στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε στο σχετικό τεστ και διαγνώστηκε θετικός στον ιό. Συγκεκριμένα το πρώτο τεστ που έκανε βγήκε αρνητικό και το δεύτερο θετικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε «καραντίνα» έχουν βγει συνολικά 12 συνάδελφοί του, που υπηρετούν στο Α.Τ. Χαλανδρίου.

Το πρωί του Σαββάτου έγινε απολύμανση στα περιπολικά του Τμήματος αλλά και στο κτίριο.

Μάλιστα σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής επισημαίνεται πως «έγιναν όλες οι σχετικές απολυμάνσεις  σήμερα πρωινές ώρες στους χώρους όπου κινήθηκε, στην Δ.Α.Β/Α.Α και βεβαίως στο Α.Τ όπου υπηρετεί και υπάρχει συνεχείς ροή παρακολούθησης και πληροφοριών σχετικά με το συμβάν.    Ευχόμαστε στον συνάδελφο ταχεία ανάρρωση και έχουμε να προσθέσουμε ότι το περιστατικό είναι περίτρανη απόδειξη της τεράστιας συμβολής και διακινδύνευσης των εργαζομένων αστυνομικών όσον αφορά την αντιμετώπιση της πρωτοφανούς αυτής παγκόσμιας πανδημίας».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *