Σύλληψη 38χρονου στο Χαλάνδρι για σεξουαλική παρενόχληση τεσσάρων γυναικών κοντά στην πλατεία

Συνελήφθη ένας 38χρονος από το Μπαγκλαντές τα ξημερώματα της Παρασκευής (30/9), στο κέντρο του Χαλανδρίου, κατηγορούμενος για σεξουαλική παρενόχληση.

Συνελήφθη ένας 38χρονος από το Μπαγκλαντές τα ξημερώματα της Παρασκευής (30/9), στο κέντρο του Χαλανδρίου, κατηγορούμενος για σεξουαλική παρενόχληση.

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του iefimerida.gr, ο 38χρονος άρχισε να παρακολουθεί παρέα τεσσάρων γυναικών που κυκλοφορούσαν στις 03:45 επί της οδού Αγίας Παρασκευής, κοντά στην πλατεία Χαλανδρίου και να τις κοιτάζει επίμονα, ενώ τις ακολουθούσε σε απόσταση δύο μέτρων.

Στη συνέχεια ο συλληφθείς, φέρεται να πήγε ανάμεσά τους και να έπιασε από τη μέση μία από τις κοπέλες, με εκείνες να του ζητάνε επίμονα να μην τις ενοχλεί, αλλά ο κατηγορούμενος συνέχισε να τις ακολουθεί και ύστερα από λίγο φέρεται να έβγαλε έξω το μόριό του.

Μόλις διαπίστωσαν οι τέσσερις γυναίκες τι είχε συμβεί, άρχισαν να φωνάζουν και τότε ο 38χρονος φέρεται να τράπηκε σε φυγή σε άγνωστη κατεύθυνση. Εκείνες στη συνέχεια επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο τους και κατευθύνθηκαν προς την πλατεία Χαλανδρίου όπου εντόπισαν τον κατηγορούμενο. Στο σημείο βρίσκονταν αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. και οι παθούσες τους ενημέρωσαν για το περιστατικό υποδεικνύοντας τον 38χρονο, ο οποίος και οδηγήθηκε στο Α.Τ. Χαλανδρίου.

Εκεί βρέθηκαν και οι τέσσερις κοπέλες οι οποίες υπέβαλαν μήνυση κατά του Μπαγκλαντεσιανού, με αποτέλεσμα να συλληφθεί με τις κατηγορίες της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας.

ΠΗΓΗ: iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *