ΔΙΑΝΟΜΗ ΝΩΠΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ ΣΕ ΔΗΜΟΥΣ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ

Ο Δήμος Αμαρουσίου ως επικεφαλής της Κοινωνικής Σύμπραξης «Αμάλθεια» διένειμε μεγάλη ποσότητα νωπού κρέατος σε συνολικά έξι Δήμους του Βόρειου Τομέα Αττικής της Σύμπραξης, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, που χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για Απόρους (ΤΕΒΑ).

Συγκεκριμένα, διανεμήθηκαν 3.598 συσκευασίες του μισού κιλού μοσχαρίσιου κρέατος και 3.526 συσκευασίες του μισού κιλού χοιρινού, με στόχο την στήριξη των συμπολιτών που στερούνται την πρόσβαση σε βασικά αγαθά.

Στο Δήμο Αμαρουσίου, ωφελήθηκαν 203 οικογένειες δικαιούχοι του προγράμματος, στις οποίες διανεμήθηκαν 758 συσκευασίες μοσχαρίσιου κρέατος και 765 συσκευασίες χοιρινού.

Αντίστοιχα, οι 6 δικαιούχοι Δήμοι παρέλαβαν σε μοσχαρίσιο κρέας:
Λυκόβρυσης – Πεύκης 522 συσκευασίες, Μεταμόρφωσης 1.118 συσκευασίες, Παπάγου – Χολαργού 221 συσκευασίες, Πεντέλης 252 και Φιλοθέης- Ψυχικού 122 συσκευασίες.

Επίσης παρέλαβαν σε χοιρινό: Δήμος Λυκόβρυσης Πεύκης 518 συσκευασίες, Μεταμόρφωσης 1.091 συσκευασίες, Παπάγου – Χολαργού  204 συσκευασίες, Πεντέλης 264 συσκευασίες και Φιλοθέης Ψυχικού 128 συσκευασίες.

Επίσης προσφέρθηκαν ποσότητες κρέατος σε ωφελούμενους των Κοινωνικών Δομών όλων των συμμετεχόντων Δήμων.

Η παράδοση στους δικαιούχους Δήμους πραγματοποιήθηκε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αμαρουσίου από τις Κοινωνικές Υπηρεσίες, υπό την επίβλεψη της Προέδρου του ΟΚΟΙΠΑΔΑ κας Ελένης Λέκκα Καλαντζάκη.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την άρτια οργάνωση και την επιτυχή υλοποίηση του προγράμματος  Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, υπογραμμίζει ότι «η Τοπική  Αυτοδιοίκηση θα συνεχίσει με την ίδια συνέπεια και επιμονή να υπηρετεί τον άνθρωπο και να δείχνει την αλληλεγγύη της σε όποιον έχει ανάγκη.»              

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *