890 ΝΕΟΙ ΚΑΔΟΙ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΣΕ ΠΑΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΦΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

Ολοκληρώνεται αυτές τις μέρες η τοποθέτηση 890 νέων κάδων απορριμμάτων στην περιοχή του Πατήματος και της Τούφας.

Ολοκληρώνεται αυτές τις μέρες η τοποθέτηση 890 νέων κάδων απορριμμάτων στην περιοχή του Πατήματος και της Τούφας.

“Πρόκειται για την τρίτη, κατά σειρά προμήθεια νέων κάδων προκειμένου να αντικατασταθούν οι κάδοι 20ετίας που μέχρι τώρα εξυπηρετούσαν την συλλογή των σκουπιδιών” αναφέρει ανάρτηση του Δημάρχου Χαλανδρίου, Σίμου Ρούσσου και συνεχίζει:

“Είχε προηγηθεί η τοποθέτηση 880 κάδων στο Κάτω Χαλάνδρι το 2015 και 905 κάδων στην περιοχή του Συνοικισμού και του Πολυδρόσου το 2017 ,900 κίτρινων κάδων για χαρτί το 2017 και 600 νέων μπλε κάδων ανακύκλωσης επίσης το 2017.

Από την υπηρεσία ανακύκλωσης μοιράζονται δωρεάν σε πολίτες 360 κάδοι για οικιακή κομποστοποίηση,ενώ αναμένεται η τοποθέτηση των 400 καφέ κάδων για βιοαπόβλητα στην Αγία Βαρβάρα.

Σε αντίθεση με την ανυπαρξία επενδύσεων στην καθαριότητα τα χρόνια πριν το 2014 η νέα διοίκηση του δήμου προχώρησε στην αγορά σημαντικού εξοπλισμού.

Τα 8 νέα απορριμματοφόρα,τα τρία ημιφορτηγά,ο αυτοκινούμενος τράκτορας,ο συρόμενος κλαδοσπάστης και τα άλλα μηχανήματα έργου που αγοράστηκαν τα τελευταία 4 χρόνια,διασφαλίζουν ότι θα υπάρχουν πλέον τα κατάλληλα μέσα για την βελτίωση της υπηρεσίας καθαριότητας.

Σημαντικό είναι επίσης το γεγονός ότι οι επενδύσεις αυτές χρηματοδοτήθηκαν με μειωμένα τα ανταποδοτικά δημοτικά τέλη που πληρώνουν οι δημότες και μάλιστα με μεσοσταθμική μείωση σχεδόν 20% από το 2014″.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *