486 ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΜΟΙΡΑΣΕ Ο ΠΑΤΟΥΛΗΣ

ΣΕ ΔΗΜΟΤΕΣ  ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Στο Δημαρχείο του Αμαρουσίου  ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Πατούλης διέθεσε δώρα και διατακτικές επιταγές σε 486 δημότες που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, για την κάλυψη των αναγκών τους σε τρόφιμα και γλυκά αυτές τις άγιες ημέρες.

Ο κ. Πατούλης αντάλλαξε ευχές μαζί τους και είπε:

«Το πνεύμα των Χριστουγέννων δεν είναι μόνο γιορτινό είναι πάνω από όλα ανθρώπινο και θέλει αυτές τις μέρες να δίνουμε ακόμη μεγαλύτερη σημασία στους συνανθρώπους μας που περνούν δύσκολα και βρίσκονται σε δυσχερή οικονομική κατάσταση.

Ο Δήμος Αμαρουσίου αταλάντευτα προσηλωμένος στο κοινωνικό του πρόσωπο θα συνεχίζει να στηρίζει με κάθε τρόπο τις κοινωνικές του δομές το Κοινωνικό μας Παντοπωλείο, το Δημοτικό Πολυιατρείο, το Κοινωνικό Φαρμακείο, η Γωνιά Αγάπης και Αλληλεγγύης, τα Προγράμματα Πρόληψης Υγείας, το Κέντρο Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης, το Κέντρο Ημέρας νόσου Αλτσχάιμερ δίνοντας ελπίδα, χαρά και ανακούφιση στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες της πόλης μας.

Θα βρισκόμαστε πάντα δίπλα σας» τόνισε ο κ. Πατούλης ευχαριστώντας τόσο τις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου, το προσωπικό αλλά και όλους αυτούς που “ακούραστα παρέχουν τη βοήθεια τους προκειμένου κανένας συνάνθρωπος μας να μην στερηθεί αυτές τις ημέρες τα απαραίτητα”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *