320 ΚΙΛΑ ΦΡΕΣΚΑ ΨΑΡΙΑ ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

Για 6η συνεχόμενη φορά το τελευταίο διάστημα, το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αμαρουσίου διένειμε 320 κιλά φρέσκα ψάρια στους ωφελούμενούς του και στους ωφελούμενους άλλων κοινωνικών φορέων, ώστε κανένας συμπολίτης να μην στερείται βασικά αγαθά στην καθημερινότητά του.

Η κοινωνική δράση υλοποιείται με πρωτοβουλία του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Γιώργου Πατούλη, ως αποτέλεσμα της αγαστής συνεργασίας με τον Γενικό Διευθυντή της Ιχθυόσκαλας Κερατσινίου κ. Βασίλη Κατσιώτη, μέσω της οποίας εξασφαλίστηκε η χορηγία διαφόρων αλιευμάτων σε τακτά χρονικά διαστήματα για την στήριξη των ευπαθών ομάδων της πόλης.

Τα νωπά αλιεύματα διανεμήθηκαν σε δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου, στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητρόπολης Αμαρουσίου, στην εκκλησία του Αγίου Ελευθερίου, στο Σικιαρίδειο ίδρυμα, στο ίδρυμα Χατζηκώνστα και σε άπορες οικογένειες των εργατικών οικογενειών.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης ευχαριστεί θερμά τον υπεύθυνο της Ιχθυόσκαλας κ. Βασίλη Κατσιώτη για την κοινωνική ευαισθησία και προσφορά του και τονίζει τον ενεργό και  έμπρακτο ρόλο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α’ Βαθμού στην στήριξη των ευπαθών συμπολιτών μας που επλήγησαν από την κρίση, αλλά και στη διατήρηση της κοινωνικής συνοχής στις τοπικές κοινωνίες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *