25 άτομα ξυλοφόρτωσαν ανήλικους στη Νέα Ερυθραία- Ένα από τα θύματα φορούσε μπλούζα με διακριτικά της ΑΕΚ…

Άλλο ένα περιστατικό οπαδικής βίας εκτυλίχθηκε το βράδυ της Τετάρτης, με θύματα ανήλικους, οι οποίοι δέχθηκαν επίθεση από ομάδα περίπου εικοσιπέντε ατόμων στη Νέα Ερυθραία.

Άλλο ένα περιστατικό οπαδικής βίας εκτυλίχθηκε το βράδυ της Τετάρτης, με θύματα ανήλικους, οι οποίοι δέχθηκαν επίθεση από ομάδα περίπου εικοσιπέντε ατόμων στη Νέα Ερυθραία.

Οι επιτιθέμενοι με αυτοκίνητο και δίκυκλα προσέγγισαν πρώτα δύο ανηλίκους, ένας εκ των οποίων φορούσε μπλούζα με τα διακριτικά της ΑΕΚ, τους χτύπησαν με σιδερογροθιά και τους εξύβρισαν.

Τα θύματα κατάφεραν να ξεφύγουν, αλλά λίγα λεπτά αργότερα η ίδια ομάδα επιτέθηκε σε άλλα τέσσερα άτομα, που ήταν παρέα με τους δύο ανήλικους.

Τους προσέγγισαν με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, φορώντας κουκούλες και κράνη, κρατώντας ξύλινα στειλιάρια, μαχαίρια και τσεκούρι και αφού τους ρώτησαν τις οπαδικές τους προτιμήσεις τους επιτέθηκαν τραυματίζοντάς τους, και αφαίρεσαν το κινητό ενός εκ των θυμάτων.

Στελέχη της ΟΠΚΕ έσπευσαν στο σημείο και εντόπισαν λίγα μέτρα μακριά δύο αυτοκίνητα, με τους επιβαίνοντες να φορούν κουκούλες. Οι οδηγοί στη θέα των ενστόλων ανέπτυξαν ταχύτητα, αλλά κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το ένα όχημα και να περάσουν χειροπέδες στους τρεις επιβαίνοντες, 16, 19 και 20 ετών.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • ξύλινο στειλιάρι
  • ξύλινο ρόπαλο
  • μεταλλική τσιμπίδα
  • κεραία αυτοκινήτου
  • 2 κουκούλες τύπου full face
  • μπλούζα με κουκούλα και
  • σπρέι.

Στη συνέχεια, τους οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Κηφισιάς και έπειτα στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους, όπου ταυτοποιήθηκε η συμμετοχή τους στις δύο επιθέσεις.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία, επικίνδυνες σωματικές βλάβες κατά συναυτουργία, διατάραξη οικιακής ειρήνης και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και περί ερασιτεχνικού και επαγγελματικού αθλητισμού και με αυτή οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΠΗΓΗ: huffingtonpost.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *