24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ ΣΗΜΕΡΑ- ΠΟΙΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ

24112016

Εικοσιτετράωρη γενική απεργία έχει προκηρύξει για σήμερα Πέμπτη η ΑΔΕΔΥ για τα εργασιακά, καλώντας σε συγκέντρωση στις 11:00 στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Λόγω της απεργίας, με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν τα νοσοκομεία, τα κέντρα υγείας, το ΕΚΑΒ και οι προνοιακές δομές, λόγω της συμμετοχής γιατρών και εργαζομένων στις δημόσιες δομές Υγείας.

Στην απεργία συμμετέχουν οι δάσκαλοι και οι καθηγητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Σήμερα (24.11.2016) δεμένα στα λιμάνια όλης της χώρας θα μείνουν και τα πλοία, λόγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργιακής κινητοποίησης που έχει κηρύξει η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία (ΠΝΟ), ζητώντας τη διασφάλιση των θεμελιωδών δικαιωμάτων των Ελλήνων ναυτικών εν ενεργεία και συνταξιούχων.

Οι εργαζόμενοι στον ΗΣΑΠ συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους, με στάση εργασίας από τις 21:00 έως τη λήξη της βάρδιας.

Στην ανακοίνωση της ΑΔΕΔΥ, αναφέρεται πως διανύεται μια περίοδο κατά την οποία εργαζόμενοι, άνεργοι και συνταξιούχοι βρίσκονται μπροστά σε μια πρωτόγνωρη κατάσταση όπου, μεταξύ άλλων, στον Δημόσιο Τομέα δρομολογείται η κατάργηση της ενιαίας σχέσης εργασίας και της σταθερής απασχόλησης, μέσω της αξιολόγησης των δομών και των υπηρεσιών.

Το ΠΑΜΕ καλεί σε συγκέντρωση στις 10:30 στην Ομόνοια, με αίτημα την απόσυρση του «αντιδραστικού σχεδίου νόμου για την κινητικότητα και την αξιολόγηση» στο Δημόσιο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *