20 ΝΕΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

Είκοσι  ακόμη νέοι εργαζόμενοι εντάσσονται στις υπηρεσίες του Δήμου Αμαρουσίου μέσω του Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας του ΟΑΕΔ για τους επόμενους οκτώ μήνες.

Συνολικά 111 εργαζόμενοι έχουν τοποθετηθεί ήδη στις υπηρεσίες του Δήμου, ενώ σε σύντομο χρονικό διάστημα ακόμη 65 νέοι συμβασιούχοι θα προσληφθούν μέσω του νέου προγράμματος.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης καλωσόρισε τους νέους εργαζόμενους, υπογραμμίζοντας ότι “όλοι μαζί είμαστε μια ομάδα πουέχουμε υποχρεώσεις και δικαιώματα και που όλοι μαζί είμαστε εδώ για να αντιμετωπίσουμε και να δώσουμε λύσεις στα προβλήματα των πολιτών. Εκείνοι είναι οι κριτές μας, σε εκείνους λογοδοτούμε.

Αυτή η πολύ σημαντική στιγμή για εσάς είναι ιδιαίτερα σημαντική και για τον Δήμο μας και αποτελεί για εμάς μεγάλη ευθύνη αλλά μας δίνει και μεγάλη δύναμη.
Δύναμη να συνεχίσουμε να μαχόμαστε για την υλοποίηση του οράματός μας για μια πόλη σύγχρονη, λειτουργική και ανθρώπινη.
Σε αυτό το νέο ξεκίνημα θα μας έχετε όλους δίπλα σας και όλοι μαζί θα δώσουμε έναν σκληρό καθημερινό αγώνα για την πόλη, με εντιμότητα, συνεννόηση, συνεργασία και αποτελεσματικό συντονισμό”,  ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Πατούλης απευθυνόμενος στους εργαζόμενους.

Στη συνάντηση με τους νέους εργαζόμενους  παραβρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης, Επαμεινώνδας Γαρδέλης, Βασίλης Κόκκαλης, Κωνσταντίνος Ρώτας, Ρένα Χαλιώτη, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Γιώργος Διδασκάλου και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, Δημήτρης Καρλαύτης και Ελένη Βλάχου – Σταματάκη.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *