2 ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ Η Δ.Ο.Υ. ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ- ΑΠΟ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ Η ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΤΗ Δ.Ο.Υ. ΧΟΛΑΡΓΟΥ

Από την Τρίτη 7 Ιουλίου 2020, οι φορολογούμενοι που υπάγονται στη Δ.Ο.Υ. Χαλανδρίου θα εξυπηρετούνται πλέον στη Δ.Ο.Υ. Χολαργού, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δήμος Χαλανδρίου

Από την Τρίτη 7 Ιουλίου 2020, οι φορολογούμενοι που υπάγονται στη Δ.Ο.Υ. Χαλανδρίου θα εξυπηρετούνται πλέον στη Δ.Ο.Υ. Χολαργού, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δήμος Χαλανδρίου.

Τελευταία μέρα λειτουργίας της Δ.Ο.Υ. Χαλανδρίου ορίζεται η 1η Ιουλίου. Την Πέμπτη 2 Ιουλίου και την Παρασκευή 3 Ιουλίου η υπηρεσία δεν θα εξυπηρετεί το κοινό. Αντιστοίχως τη Δευτέρα 6 Ιουλίου θα παραμείνει κλειστή για το κοινό και η Δ.Ο.Υ. Χολαργού.

Όπως ανακοινώθηκε αρμοδίως οι προθεσμίες εκπλήρωσης των υποχρεώσεων των πολιτών που τυχόν λήγυν κατά τις παραπάνω ημερομηνίες παρατείνονται με απόφαση του υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών.

Έκκληση προς τους πολίτες να αποφεύγουν, για όσο διάστημα διαρκούν τα έκτακτα μέτρα αποτροπής της διασποράς του κορονοϊού, την απόρριψη ογκωδών αντικειμένων και κλαδεμάτων κάνει ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος.Σίμος Ρούσσος: Σταθερά αντίθετοι στην κατάργηση της Δ.Ο.Υ. Χαλανδρίου

Με αφορμή τις επίσημες ανακοινώσεις για την συγχώνευση των Δ.Ο.Υ. Χαλανδρίου και Χολαργού που συνεπάγεται το κλείσιμο της πρώτης, ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος προχώρησε στην παρακάτω δήλωση.

«Εκφράζουμε την κατηγορηματική μας αντίθεση στην υλοποίηση του σχεδίου συγχώνευσης της εφορίας Χαλανδρίου, γιατί η κατάργησή της αναμένεται να δυσχεράνει σοβαρά την εξυπηρέτηση των πολιτών και των επαγγελματιών της πόλης»

Δείτε κι εδώ ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ Η Δ.Ο.Υ. ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΚΑΙ ΣΥΓΧΩΝΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ Δ.Ο.Υ. ΧΟΛΑΡΓΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *