Φιλοθέη: Διάρρηξη μαμούθ σε σπίτι επιχειρηματία – Τι λάθος έκανε το θύμα

Ένα πολύ καλά οργανωμένο σχέδιο και άπλετο χρόνο στη διάθεση τους είχαν οι διαρρήκτες που τρύπωσαν σε βίλα στην περιοχή της Φιλοθέης.

Ένα πολύ καλά οργανωμένο σχέδιο και άπλετο χρόνο στη διάθεση τους είχαν οι διαρρήκτες που τρύπωσαν σε βίλα στην περιοχή της Φιλοθέης.

Σύμφωνα με τον 77χρονο επιχειρηματία, ο οποίος έλειπε από το σπίτι του από την περασμένη Τρίτη μέχρι την Κυριακή, οι δράστες άρπαξαν ένα ποσό μαμούθ και εξαφανίστηκαν.

Οι άγνωστοι δεν πτοήθηκαν από το διπλό τζάμι που υπήρχε στον χώρο της εσωτερικής πισίνας.

Το έσπασαν και μπήκαν στο σπίτι όπου στην κυριολεξία αλώνισαν. Σύμφωνα με την καταγγελία του ιδιοκτήτη, ανέβηκαν σε ένα υπνοδωμάτιο στον δεύτερο όροφο και άρπαξαν περίπου 85 χιλιάδες ευρώ. Όμως δεν σταμάτησαν εκεί…

Άρπαξαν και κοσμήματα, η αξία των οποίων φτάνει τις 800 χιλιάδες ευρώ. Οι διαρρήκτες είδαν τις κάμερες που υπήρχαν στο σπίτι και έψαξαν να βρουν το καταγραφικό μηχάνημα και στάθηκαν τυχεροί. Ήταν στο υπόγειο και αφού παραβίασαν το μεταλλικό κουτί, μέσα στο οποίο ήταν τοποθετημένο, το πήραν και έφυγαν.

Όπως διαπίστωσε ο επιχειρηματίας αλλά και οι αστυνομικοί που κλήθηκαν στο σημείο, οι «ποντικοί της Φιλοθέης» είχαν αρχικά προσπαθήσει να μπουν στο σπίτι από το παράθυρο της κουζίνας που βρίσκεται στον πρώτο όροφο αλλά και από μια πόρτα στον κήπο. Τελικά, τα κατάφεραν από το παράθυρο της εσωτερικής πισίνας. Φαίνεται όμως ότι ο ιδιόκτητης είχε κάνει ένα πολύ σοβαρό λάθος…

Η πολυτελής βίλα διέθετε συναγερμό που όμως δεν ήταν ενεργοποιημένος. Την υπόθεση διερευνά το Τμήμα Ασφαλείας Φιλοθέης.

ΠΗΓΗ: zougla.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *