ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Η ΜΑΙΡΗ ΔΙΑΚΟΛΙΟΥ

Νέα υποψηφιότητα στο Μαρούσι. Η δικηγόρος και ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Μαίρη Διακολιού διεκδικεί τη δημαρχία του Αμαρουσίου με τον συνδυασμό "Μαρούσι Αδέσμευτη Φωνή".

Νέα υποψηφιότητα στο Μαρούσι. Η δικηγόρος και ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Μαίρη Διακολιού διεκδικεί τη δημαρχία του Αμαρουσίου με τον συνδυασμό “Μαρούσι Αδέσμευτη Φωνή”.

 

Το βιογραφικό που υπάρχει στο προσωπικό site της Μαίρης Διακολιού:
Η Μαίρη Διακολιού είναι Μαρουσιώτισσα. Κατοικεί και εργάζεται στο Μαρούσι, όπου διατηρεί το δικηγορικό της γραφείο (Χατζηαντωνίου 14), εδώ και είκοσι περίπου έτη.
Ασχολείται με τα κοινά του Αμαρουσίου ήδη από το 2002, όταν εξελέγη πρώτη πρόεδρος του Εξωραϊστικού Συλλόγου Αμαρουσίου «ΤΑ ΑΝΑΒΡΥΤΑ» και παρέμεινε στη θέση αυτή για δύο συνεχείς θητείες.
Κατόπιν, το 2006, εξελέγη Δημοτική Σύμβουλος και μετά το τέλος της θητείας της μεταπήδησε στην κεντρική πολιτική σκηνή, συμμετέχοντας ως υποψήφια βουλευτής της Β’ Αθηνών το 2009.
Επανεξελέγη Δημοτική Σύμβουλος στο Μαρούσι το 2014.
Σήμερα, παραμένει στο Δημοτικό Συμβούλιο Αμαρουσίου ως ανεξάρτητη, υπηρετώντας τα αιτήματα των Μαρουσιωτών με μόνη δέσμευση τη συνείδησή της.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *