ΤΡΕΙΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΔΙΑΡΡΗΞΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ

ΤΑ ΚΛΟΠΙΜΑΙΑ (TABLET, ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΚΑΙ LAPTOP) ΑΠΟΔΟΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ

Συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω, στις 26-1-2017 στον Χολαργό, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙΑΣ), τρεις  υπήκοοι Αλγερίας, ηλικίας 22, 32 και 43 ετών για κλοπές από οχήματα στη Βορειοανατολική Αττική.

Ειδικότερα, βραδινές ώρες στην ανωτέρω περιοχή, πολίτης αντιλήφθηκε δύο άτομα να επιχειρούν να διαρρήξουν σταθμευμένο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και ενημέρωσε το κέντρο της Άμεσης Δράσης.

Ακολούθως, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, που έσπευσαν άμεσα στο σημείο, πραγματοποίησαν αναζητήσεις στη γύρω περιοχή εντοπίζοντας τους δράστες εντός αυτοκινήτου και τους προσήγαγαν στο Τμήμα Ασφαλείας Χολαργού.

Όπως εξακριβώθηκε από την έρευνα, στο όχημα καθώς και στη κατοχή τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, το χρηματικό ποσό των 194 ευρώ, κινητά τηλέφωνα, ένα (1) tablet, ένας (1) φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής και δύο (2) βαλίτσες, τα οποία είχαν νωρίτερα αφαιρεθεί από την περιοχή του Παπάγου και του Χολαργού. Τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Επιπλέον, μετά από έρευνα στην οικία ενός εκ των κατηγορουμένων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος ενδυμάτων σε θήκες, γυαλιά ηλίου, τρία (3) τηλεχειριστήρια γκαραζόπορτας, ένα (1) tablet, πλήθος φορτιστών κινητών τηλεφώνων και το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ.

Κατασχέθηκε επίσης το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν οι δράστες.

Από την περαιτέρω έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Χολαργού, εξιχνιάσθηκαν δώδεκα (12) περιπτώσεις κλοπών από οχήματα σε περιοχές της Βορειανατολικής Αττικής (Παπάγου, Χολαργό και Αγία Παρασκευή).

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ο οποίος τους παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *