ΤΡΕΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ


Την πρόσληψη τριών Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής, ανακοίνωσε ο Δήμος Χαλανδρίου,  με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας από την υπογραφή της σύμβασης έως και την 31/7/2017, με ωριαία αποζημίωση, για την υλοποίηση του Προγράμματος ΄Αθλησης για ΄Ολους (Π.Α.γ.Ο), περιόδου 2016 – 2017 ως κάτωθι:

Κωδικός
θέσης
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ-ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΑΤΟΜΑ Διάρκεια σύμβασης ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ
01 ΠΕ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΕΝΑ (1) Από την υπογραφή της σύμβασης έως και την 31/7/2017 Τίτλοι σπουδών:
Πτυχίο του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού της ημεδαπής ή αναγνωρισμένης ανώτατης σχολής της αλλοδαπής με ειδικότητα TAE KWON DO ή εν ελλείψει ανεξαρτήτου ειδικότητας με πιστοποιημένη γνώση  TAE KWON DO *
02 ΠΕ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΕΝΑ (1) Από την υπογραφή της σύμβασης έως και την 31/7/2017 Τίτλοι σπουδών:
Πτυχίο του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού της ημεδαπής ή αναγνωρισμένης ανώτατης σχολής της αλλοδαπής με ειδικότητα ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
03 ΠΕ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΕΝΑ (1) Από την υπογραφή της σύμβασης έως και την 31/7/2017 Τίτλοι σπουδών:
Πτυχίο του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού της ημεδαπής ή αναγνωρισμένης ανώτατης σχολής της αλλοδαπής με ειδικότητα στους ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥΣ ΧΟΡΟΥΣ
Οι υποψήφιοι όλων των ειδικοτήτων  πρέπει να είναι ηλικίας έως 60  ετών.
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλλουν υποχρεωτικά τα εξής δικαιολογητικά:
  1. Βιογραφικό σημείωμα που να αναφέρεται στην προϋπηρεσία στα προγράμματα, στην επιμόρφωση μέσω σεμιναρίων, στην απόκτηση άλλου πτυχίου ή μεταπτυχιακού τίτλου ή ειδικότητας κ.λ.π.
  2. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986 ότι τα στοιχεία που αναφέρονται στην αίτηση και στο βιογραφικό σημείωμα είναι αληθή και ότι δεν έχει κώλυμα κατά το άρθρο 22 του Υπαλληλικού Κώδικα (καταδίκη, υποδικία, δικαστική αντίληψη, δικαστική απαγόρευση).
  3. Ευκρινές φωτοαντίγραφο  του πτυχίου Φυσικής Αγωγής, ειδικότητας κλπ. της ημεδαπής ή ισότιμου τίτλου σπουδών της αλλοδαπής αναγνωρισμένου από την Ελλάδα.
  4. Ευκρινές φωτοαντίγραφο της αστυνομικής ταυτότητας.
  5. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
  6. Βεβαίωση ανεργίας από τον ΟΑΕΔ.
  7. Βεβαίωση του Δήμου περί μόνιμης κατοικίας.
  8. Έγγραφα που αποδεικνύουν την προϋπηρεσία όπως : Βεβαιώσεις, ή άλλα αποδεικτικά στοιχεία του κυρίου φορέα ασφαλιστικής κάλυψης (μισθολογικές καταστάσεις ΙΚΑ ή άλλων ασφαλιστικών ταμείων) ή βεβαιώσεις ή άλλα αποδεικτικά στοιχεία φορολογικού χαρακτήρα (αποδείξεις παροχής υπηρεσιών κλπ) ή πιστοποιητικά προϋπηρεσίας θεωρημένα από την Επιθεώρηση Εργασίας και δικαιολογητικά που να αποδεικνύουν όσα αναφέρονται στο βιογραφικό σημείωμα και τα οποία αποτελούν κριτήριο επιλογής.
  9. Έγγραφα που να αποδεικνύουν την ιδιότητα του πολυτέκνου ή του γονέα μονογονεϊκής οικογένειας σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.
Τυπικά Προσόντα
Βασικό Πτυχίο: Βαθμός Πτυχίου (οι μονάδες του βαθμού του τίτλου σπουδών με δύο δεκαδικά ψηφία πολλαπλασιάζονται με τον αριθμό 0,1)
Μεταπτυχιακοί Τίτλοι: Mεταπτυχιακός τίτλος σπουδών master: 0,5 μονάδες –
Διδακτορικό :1 μονάδα.
Επισημαίνεται ότι θα γίνεται χρήση της προσφορότερης βαθμολογικά από τις δύο κατηγορίες μεταπτυχιακών (εφόσον κατατεθούν και οι δύο) και ενός μόνο από την ίδια κατηγορία αυτών. Αποκλείεται η αθροιστική βαθμολόγησή τους.
* Επισημαίνεται ότι σε ό,τι αφορά την θέση με ειδικότητα TAE KWON DO η πιστοποιημένη γνώση αποδεικνύεται με ένα εκ των κάτωθι πρόσθετων προσόντων (κατά σειρά προτεραιότητας) :
α)    άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ως προπονητής Tae Kwon Do από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.
β)    Τίτλοι παρακολούθησης σεμιναρίων Tae Kwon Do.
γ)    Βεβαίωση εργοδότη για απόδειξη εργασιακής εμπειρίας ως προπονητής Tae Kwon Do

Εμπειρία
Ο υποψήφιος λαμβάνει μονάδες από την εμπειρία με ανώτατο όριο τους πενήντα  (50) μήνες. Για κάθε μήνα αποδεδειγμένης απασχόλησης στα Π.Α.γ.Ο με μηνιαίο σύνολο ωρών μικρότερο των 120, λαμβάνονται 0,08  μονάδες και υπολογίζονται ως εξής: αρ. μηνών x ώρες απασχόλησης το μήνα x 0,08 μονάδες / 120. Για την εύρυθμη λειτουργία των ΠΑγΟ στα προγράμματα που ο φορέας κρίνει απαραίτητο δύναται να πριμοδοτήσει έως 20 μήνες από τους τελευταίους 24 μήνες, τους υποψηφίους που έχουν αποδεδειγμένη προϋπηρεσία στον οικείο φορέα ως εξής: Αρ. μηνών (έως 20 μήνες) x 0,05 μονάδες.

Λοιπά βαθμολογούμενα κριτήρια
Πολυτεκνία: Ο πολύτεκνος υποψήφιος βαθμολογείται με 2 μονάδες και ο υποψήφιος που είναι τέκνο πολύτεκνης οικογένειας λαμβάνει 0,5 μονάδες.
Ανήλικα τέκνα : Ο υποψήφιος βαθμολογείται 0,3 μονάδες για καθένα από τα δύο πρώτα ανήλικα τέκνα και 0,5 για το τρίτο ανήλικο τέκνο.
Γονέας μονογονεϊκής οικογένειας : Ο γονέας μονογονεϊκής οικογένειας βαθμολογείται με 0,3 μονάδες για κάθε ένα (1) τέκνο του.
Επισήμανση : Γίνεται χρήση της προσφορότερης βαθμολογικά από τις παραπάνω ιδιότητες. Αποκλείεται η αθροιστική βαθμολόγηση των παραπάνω κριτηρίων.

Λοιπά απαιτούμενα προσόντα:
Στην περίπτωση που απαιτούνται από την ανακοίνωση και άλλα (τυπικά ή και τυχόν πρόσθετα) προσόντα αυτά βαθμολογούνται ως εξής:
Κυρία κατηγορία ειδίκευσης 1 μονάδα
Δευτερεύουσα κατηγορία ειδίκευσης : 0, 5 μονάδες

Σε περίπτωση που απαιτείται εξειδίκευση σε κατηγορία που δεν προβλέπεται στο πρόγραμμα σπουδών του αντίστοιχου τμήματος των ΑΕΙ, λαμβάνονται υπόψη βεβαιώσεις σπουδών ή εκπαιδευτικών σεμιναρίων ή επιμορφώσεων στο συγκεκριμένο αντικείμενο της ανακοίνωσης.

Σημείωση: Σε περίπτωση ισοβαθμίας λαμβάνονται υπόψη πρόσθετα προσόντα όπως ο χρόνος κτήσης πτυχίου, η εντοπιότητα, η αξιολόγηση του υποψηφίου από το φορέα (σε περίπτωση που έχει προϋπηρεσία στον οικείο φορέα και στο συγκεκριμένο πρόγραμμα).

Στις περιπτώσεις που από τη φύση και τις ιδιαιτερότητες του προγράμματος ,σύμφωνα με την κρίση του φορέα και την απαραίτητη σύμφωνη γνώμη της Γ.Γ.Α , απαιτείται Π.Φ.Α. με συγκεκριμένη ειδίκευση ή εμπειρία, που προβλέπεται στην προκήρυξη, προσλαμβάνεται στην προκήρυξη, προσλαμβάνεται Π.Φ.Α. που έχει τα απαραίτητα προσόντα.

Για το ποσοστό 20% των θέσεων δεν προσμετρούνται μόρια προϋπηρεσίας στα Π.Α.γ.Ο.

Οικονομικοί Όροι απασχόλησης
Στα Π.Α.γ.Ο. προσλαμβάνονται κατά προτεραιότητα άνεργοι Π.Φ.Α. με δικαίωμα να εργασθούν ως την συμπλήρωση του αριθμού των 30 ωρών ανά εβδομάδα.
Όσοι επιλεγούν να εργασθούν στα Π.Α.γ.Ο. υπογράφουν σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας: από την υπογραφή της σύμβασης και έως την 31/7/2017, με ωριαία αποζημίωση που καθορίζεται βάσει της κείμενης νομοθεσίας. Οι Π.Φ.Α. υποχρεούνται σε περίπτωση που έχουν υπογράψει σύμβαση εργασίας σε έναν φορέα, κατά την υπογραφή της σύμβασής τους σε δεύτερο φορέα υποβάλλουν υπεύθυνη δήλωση όπου θα αναφέρουν τις ώρες απασχόλησης στον πρώτο φορέα.

Δημοσίευση
Περίληψη της ανακοίνωσης θα δημοσιευθεί σε δύο ημερήσιες ή εβδομαδιαίες τοπικές εφημερίδες. Ανάρτηση ολόκληρης της ανακοίνωσης να γίνει στο κατάστημα της υπηρεσίας μας και στο χώρο των ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος του δήμου στον οποίο εδρεύει η υπηρεσία. Θα συνταχθεί και σχετικό πρακτικό ανάρτησης στο φορέα.

Υποβολή αιτήσεων -προθεσμία
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν μαζί με όλα τα δικαιολογητικά τους, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο νομίμως εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο,  είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Αγίου Γεωργίου 30, Χαλάνδρι, ΤΚ 152 34,  απευθύνοντάς την στο Τμήμα Διαχ/σης Ιδιωτικού Δικαίου Προσωπικού, Δ/νση Διοικητικών Υπηρεσιών και Ανάπτυξης Ανθρωπίνου Δυναμικού, υπόψιν κας Ε. Κορομάντζου (τηλ. επικοινωνίας: 213-2023865,862,870). Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς μέσω Ε.Λ.Τ.Α. ή εταιρεία ταχυμεταφοράς,  το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο κατάστημα της υπηρεσίας μας και στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες. Η ανωτέρω προθεσμία λήγει με την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ημέρας και  εάν αυτή είναι, κατά νόμο, εξαιρετέα  (δημόσια αργία) ή μη εργάσιμη, τότε η λήξη της προθεσμίας μετατίθεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Επιλογή –ανάρτηση πινάκων-ενστάσεις

Η επιλογή των υποψηφίων θα γίνει σύμφωνα με την υπ΄αρ. ΥΠΠΟΑ/ΓΔΥΑ/ΔΑΟΠΑΑΕΥΔΣ/ΤΣΠΕΠΑΟ/1872.000/13385/1259/891 Απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού (ΦΕΚ 1774/2016,β΄)  «Έγκριση Οργανωτικού Πλαισίου Προγραμμάτων Άθλησης για Όλους (Π.Α.γ.Ο) της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού». Η αξιολόγηση των υποψηφίων θα γίνει από την επιτροπή αξιολόγησης που ορίστηκε με την αρ. 367/2016 Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου.
Οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης των υποψηφίων θα αναρτηθούν στον πίνακα ανακοινώσεων του Δήμου Χαλανδρίου, Αγίου Γεωργίου 30, Χαλάνδρι. Υποβολή ενστάσεων από τους ενδιαφερόμενους γίνεται στο Δήμο μέσα σε αποκλειστική προθεσμία δέκα (10) ημερολογιακών ημερών από την επόμενη της ανάρτησης των πινάκων.

Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν το έντυπο της αίτησης και την ανακοίνωση: α) στα γραφεία της υπηρεσίας μας: Αγίου Γεωργίου 30, 2ος όροφος, Τμήμα Ιδιωτικού Δικαίου Προσωπικού και β) στο δικτυακό τόπο του Δήμου Χαλανδρίου: www.halandri.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *