ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ

bloode

Αυτή την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου, η ουσία αυτού που αποκαλούμε πνεύμα των Χριστουγέννων παίρνει μορφή στο Μαρούσι, στο εμπορικό κέντρο  Αίθριο, για μια γιορτή αλληλεγγύης, κοινωνικής προσφοράς και χριστουγεννιάτικης διάθεσης!

Όταν απλοί πολίτες αναλαμβάνουν πρωτοβουλία και συνεργάζονται με μια μη κερδοσκοπική επιχείρηση, τότε δημιουργείται μια μοναδική χριστουγεννιάτικη γιορτή! Η Ιωάννα, εργαζόμενη στο εμπορικό κέντρο,  Αγίου Κωνσταντίνου 40 στο Μαρούσι, αποφάσισε αυτά τα Χριστούγεννα να κάνει ένα δώρο ζωής σε πολλούς συμπολίτες της. Μαζί με το Bloode (www.bloode.org), μια startup για την προώθηση της εθελοντικής αιμοδοσίας, διοργανώνουν μια εκδήλωση για μικρούς και μεγάλους με σκοπό την συλλογή μονάδων αίματος και την καλλιέργεια εθελοντικού πνεύματος.

Από τις 9 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ, θα λάβουν χώρα πολλά happenings με γιορτινό χαρακτήρα κι ένα κοινωνικό σκοπό. Η μέρα ξεκινάει με μια εθελοντική αιμοδοσία σε συνεργασία με το νοσοκομείο Άγιος Σάββας ανοιχτή για όλους τους κατοίκους της περιοχής. Παράλληλα θα ξεκινήσει ένα ολοήμερο bazaar του οποίου τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του έργου του Bloode.

Κατά την διάρκεια της μέρας θα δούμε δράσεις με θέμα την μουσική, τον αθλητισμό, το τραγούδι αλλά και.. τον Άγιο Βασίλη με τα ξωτικά του να κάνουν κατάβαση με σχοινί στον τοίχο του εμπορικού κέντρου και να μοιράζουν δώρα!

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του δήμου Αμαρουσίου. Στην κίνηση αυτή έχουν σπεύσει να συμμετάσχουν πολλοί συμπολίτες μεμονωμένα, αλλά και επιχειρήσεις της γύρω περιοχής! Η Qualco, θα παρέχει την αίθουσα για την αιμοδοσία (9π.μ. -1μ.μ.) και για την ενίσχυση του bazaar που θα γίνει στην πλατεία του εμπορικού, έχουν προσφέρει πολλές επιχειρήσεις τα προϊόντα τους!

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που δείχνει την δύναμη των απλών πολιτών όταν συνεργάζονται για έναν ανώτερο σκοπό που ξεπερνάει το εγώ και αναδεικνύει το εμείς!

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου, 9π.μ. -9μ.μ. το πνεύμα των Χριστουγέννων ζωντανεύει στο Μαρούσι!

Join us!

Facebook event:

Περισσότερα για το Bloode:

Συμμετέχοντες:

Αρτο Λιχουδιές, Βιβλιαγορά, Ιανός, Χαρμαντάς, Ψυχογιός | Barber Shop, Cozy, Cubania Dancehouse, Dizer Easyparty, Evgenidis, Forum Green Cola, Health & Fitness, Holmes Place, Imagine, ired,  Max n Perry, Medica Derma, My Market, OAKA Indoor Climbing Pantavos, Point Out Polewear, Qualco, Regina, Trofos, Vertical Greece

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *