ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΝΕΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

Τέσσερις νέοι μόνιμοι υπάλληλοι Ανώτερης και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης εντάχθηκαν στο δυναμικό του Δήμου Αμαρουσίου προκειμένου να συνεισφέρουν στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Ο Δήμος Αμαρουσίου, σύμφωνα με την ανακοίνωση, “έχει εκπονήσει ένα συγκροτημένο και ολοκληρωμένο σχέδιο ενίσχυσης τόσο σε υλικοτεχνικές υποδομές όσο και σε στελεχιακό δυναμικό, όπου σε συνδυασμό με επιμέρους ενέργειες αναδιάρθρωσης των δομών του Δήμου στοχεύει στην περαιτέρω αναβάθμιση και βελτίωση των υπηρεσιών προς όφελος των δημοτών.

Στον σχεδιασμό αυτόν εντάσσεται και η ενίσχυση με 21 υπερσύγχρονα οχήματα και μηχανήματα στον τομέα της καθαριότητας τα οποία θα παραληφθούν τις επόμενες ημέρες”.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης καλωσόρισε τους τέσσερις νέους μόνιμους υπαλλήλους στην μεγάλη οικογένεια του Δήμου Αμαρουσίου όπως χαρακτηριστικά είπε και τόνισε ότι, “οφείλουμε όλοι καθημερινά να τιμούμε την εμπιστοσύνη των δημοτών μας και να τους παρέχουμε αναβαθμισμένες υπηρεσίες αντάξιες των προσδοκιών τους.

Δίνουμε έναν μεγάλο αγώνα σε ένα δυσμενές οικονομικό περιβάλλον όμως αυτόν τον αγώνα θα τον κερδίσουμε γιατί με νοικοκύρεμα και χρηστή διαχείριση ο Δήμος Αμαρουσίου είναι θωρακισμένος και αναβαθμίζει συνεχώς την ποιότητα των υπηρεσιών του προς όφελος των πολιτών. Είμαι βέβαιος ότι θα δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας προς αυτή την κατεύθυνση” κατέληξε ο κ. Πατούλης απευθυνόμενος στους τέσσερις νέους υπαλλήλους του Δήμου Αμαρουσίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *