ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΟΑΚΑ

Ο Δήμος Αμαρουσίου διοργανώνει καλοκαιρινή δράση διάθεσης εγχωρίων αγροτικών προϊόντων, την Κυριακή 11 Ιουνίου 2017, από τις 8π.μ. έως τις 2μ.μ., στο πάρκινγκ πίσω από το ΟΑΚΑ, επί της Αμαρυσίας Αρτέμιδος.

Στην καλοκαιρινή διοργάνωση συμμετέχουν περισσότεροι από 50 παραγωγοί με πάνω από 150 προϊόντα αρίστης ποιότητας σε χαμηλές τιμές, με τα φρούτα εποχής να έχουν την τιμητική τους.
Όλοι ανεξαιρέτως οι παραγωγοί έχουν πιστοποιητικά και άδειες που εξασφαλίζουν την ποιότητα των προϊόντων τους, αλλά και τις τιμές πώλησης.

Τα προϊόντα και οι τιμές είναι:

Για πληροφορίες και ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν από Δευτέρα – Παρασκευή από 9 π.μ. έως 3 μ.μ. στα τηλ. 2132038349, 336, 080 και κατά το Σαββατοκύριακο στα τηλ. 2132038000, 001.

Για απευθείας ενημέρωση σχετικά με τις μελλοντικές δράσεις διάθεσης εγχώριων αγροτικών προϊόντων από τον Δήμο Αμαρουσίου, οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να αποστείλουν μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση agrotika@maroussi.gr για να ενταχθούν στη λίστα των παραληπτών ηλεκτρονικής αλληλογραφίας.

Ο Δήμος Αμαρουσίου εύχεται σε όλους Καλό Καλοκαίρι! Η επόμενη προγραμματισμένη δράση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *