ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΕΡΓΙΟΥ-ΣΟΥΡΛΑ ΓΙΑ ΙΔΡΥΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΑΙΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΟΥΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ

Στα πλαίσια της συγκρότησης του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Αττικής, ο Δήμαρχος Πεντέλης και Πρόεδρος των Σαρακατσαναίων Πεντελικού Βουνού Δημήτριος Στεργίου Καψάλης, συμμετείχε χθες 16 Ιανουαρίου με τον Σαρακατσάνο πρώην Αντιπρόεδρο της Βουλής, Σούρλα Γεώργιο, σε δείπνο εργασίας στα Σπάτα, στην ταβέρνα το «Στέκι του Ανδρέα».

Στο δείπνο συζητήθηκαν θέματα που αφορούσαν στην εκδήλωση της ιδρυτικής πράξης του Συλλόγου, που θα γίνει στην Πεντέλη στο τέλος Φεβρουαρίου, στο Αντάμωμα των Σαρακατσαναίων του Πεντελικού Βουνού, που προγραμματίζεται να γίνει με ιδιαίτερη λαμπρότητα την Κυριακή 4 Ιουνίου 2017 στο εξωκλήσι των Αγίων Ασωμάτων, η ανάγκη καταγραφής των Σιναφιών της Αττικής και άλλα θέματα που απασχολούν τα Σινάφια των Σαρακατσαναίων στην Αττική.

Όπως ήταν φυσικό για μας τους Σαρακατσαναίους το δείπνο εργασίας συνδυάστηκε με εκλεκτούς μεζέδες, φαγοπότι, χορό και τραγούδια της «τάβλας».

Παρακαλείστε οι Σαρακατσαναίοι της Αττικής, που επιθυμείτε την εγγραφή σας στο Σύλλογο, να το δηλώσετε στο mail pentelimayor.dsk@gmail.com και να επικοινωνήσετε με την ιστοσελίδα www.stergiou-kapsalis.gr ή με το τηλέφωνο 6945705260.

Στη σύσκεψη παρέστησαν επίσης αντιπρόσωποι σιναφιών της Αττικής οι: Χατζής Γεώργιος, Γούλας Χρήστος, Σπανός Σπύρος, Σπανός Παναγιώτης, Βλάχος Αντώνιος, Μπισμπιρούλας Νικόλαος, Μπισπιρούλας Ιωάννης, Δήμου Σπύρος, Ζυγογιάννης Ελευθέριος, Δρόλιας Δημήτρης, Τσακούμης Χρήστος, Μακροδημήτρης Χαράλαμπος, Λίνγκος Γιώργος, Στεργίου Σωτήρης, Σπάθης Δημήτρης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *