“ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΤΕΙΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΣΑΣ” ΕΙΠΕ Ο ΠΑΤΟΥΛΗΣ ΣΕ 65 ΝΕΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

Με 65 επιπλέον άτομα, οκτάμηνης σύμβασης, που προσελήφθησαν μέσω του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας του Ο.Α.Ε.Δ, ενισχύονται οι υπηρεσίες του Δήμου Αμαρουσίου.

Με 65 επιπλέον άτομα, οκτάμηνης σύμβασης, που προσελήφθησαν μέσω του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας του Ο.Α.Ε.Δ, ενισχύονται οι υπηρεσίες του Δήμου Αμαρουσίου.

Τους συμβασιούχους υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, στους οποίους και ευχήθηκε μία παραγωγική και δημιουργική περίοδο απασχόλησης που να βασίζεται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη.

Στη συνάντηση υποδοχής ο Δήμαρχος κ. Πατούλης, απευθυνόμενους στους συμβασιούχους, μεταξύ άλλων, έκανε σαφή τη βαρύτητα που δίνει η Διοίκηση στην εργατικότητα και στον ζήλο που επιδεικνύουν κατά τη διάρκεια της εργασίας τους με στόχο το όφελος της πόλης.

Στην ίδια κατεύθυνση τους δήλωσε ότι η τοποθέτησή τους στις διάφορες υπηρεσίες του Δήμου θα γίνει βάσει της συνάφειας του αντικειμένου εργασίας τους προκειμένου να είναι πιο αποτελεσματικοί στο έργο τους.

Ανάμεσα σε άλλα, ο κ. Πατούλης δήλωσε: «Βούληση της Διοίκησής μας είναι οι εργαζόμενοι του Δήμου μας να έχουν σταθερή σχέση απασχόλησης και προς αυτή την κατεύθυνση είναι και όλες οι πιέσεις που ασκούμε ως Διοίκηση και από τη θέση της προεδρίας μας στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (Κ.Ε.Δ.Ε). Το ενδιαφέρον για τους εργαζομένους μας δεν εξαντλείται σε εξαγγελίες. Είναι έμπρακτο και όπως και στο παρελθόν θα προσπαθήσουμε για να σας εξασφαλίσουμε παράταση των συμβάσεών σας».

Τους νέους εργαζομένους που άμεσα αναλαμβάνουν καθήκοντα στον Οργανισμό Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου (Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α), στις υπηρεσίες καθαριότητας, πρασίνου και στις διοικητικές υπηρεσίες, καλωσόρισαν μαζί με τον Δήμαρχο, οι Αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης, Βασίλης Κάββαλος, Κώστας Ρώτας, Βαγγέλης Κάββαλος, ο πρόεδρος του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α Πέτρος Κόνιαρης, ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Καρλαύτης, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Γιώργος Διδασκάλου, καθώς και εκπρόσωποι της διεύθυνσης ανθρώπινου δυναμικού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *