ΣΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΡΗΤΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ, ΣΤΟ ΚΡΗΤΗ 2, Ο ΠΑΤΟΥΛΗΣ

Εγκάρδιες ευχές αντάλλαξε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης με τα μέλη και τους φίλους της Παγκρήτιας Ένωσης στην εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017, στο πλοίο ΚΡΗΤΗ 2 της ΑΝΕΚ στον Πειραιά.

Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας ευλόγησε ο  Πανοσιολογιότατος π. Νύμφων, ως εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Πειραιά κ.κ. Σεραφείμ, ενώ ευχές για το Νέο Έτος απηύθυνε ο Πρόεδρος της Ένωσης  Γεώργιος Μαριδάκης μαζί με ένα σύντομο απολογισμό των πεπραγμένων του περασμένου έτους, αλλά και επίσημοι προσκεκλημένοι.

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης συνεχάρη τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. για την προσφορά τους στον πολιτισμό και την παράδοση του τόπου μας και ευχήθηκε η νέα χρονιά να είναι μια χρονιά καλύτερη για την χώρα μας, αλλά και για το καθένα ξεχωριστά.

Παρόντες στην εκδήλωση μεταξύ άλλων ήταν ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο εκπρόσωπος του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Κωστής Χατζηδάκης, ο ευρωβουλευτής Μανώλης Κεφαλογιάννης, βουλευτές, εκπρόσωποι όλων των κομμάτων, εκπρόσωποι  της Περιφέρειας, ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι και πλήθος Προέδρων και εκπροσώπων κρητικών σωματείων, κ.α.

Ακολούθησε μουσικό και χορευτικό πρόγραμμα, ενώ τους προσκεκλημένους φιλοξένησε η ΑΝΕΚ με τη γνωστή κρητική φιλοξενία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *