ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ… ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΜΕ 1 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ

Με γρήγορες διαδικασίες και «φωτογραφικές αποδείξεις», θα βεβαιώνονται οι παραβάσεις στάθμευσης από τη Δευτέρα 10 Μαΐου 2021, οπότε και επανέρχεται το Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης στο παραδοσιακό κέντρο της Κηφισιάς.

Με γρήγορες διαδικασίες και «φωτογραφικές αποδείξεις», θα βεβαιώνονται οι παραβάσεις στάθμευσης από τη Δευτέρα 10 Μαΐου 2021, οπότε και επανέρχεται το Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης στο παραδοσιακό κέντρο της Κηφισιάς.

Ο Αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Ευάγγελος Αυλήτης δήλωσε:
«Με το νέο σύστημα PDA, θα ελαχιστοποιηθούν τα λάθη καθώς με τις ηλεκτρονικές κλήσεις, τα στοιχεία θα περνούν αυτομάτως ηλεκτρονικά από τη συσκευή του Δημοτικού Αστυνομικού στο κεντρικό σύστημα της Υπηρεσίας. Ωστόσο, ο Δήμος Κηφισιάς θα δίνει τη δυνατότητα στον πολίτη για ηλεκτρονική ένσταση μέσω εφαρμογής στο portal του Δήμου Κηφισιάς (www.kifissia.gr)».
Η Δημοτική Αστυνομία του Δήμου Κηφισιάς έχει ξεκινήσει την προφορική ενημέρωση των εμπόρων του παραδοσιακού κέντρου του Δήμου και των πολιτών για την επαναφορά του Συστήματος Ελεγχόμενης Στάθμευσης, που στόχο έχει την εύρυθμη λειτουργία του κέντρου μετά την επαναλειτουργία του λιανεμπορίου, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου.
Ημέρες και ώρες Ελεγχόμενης Στάθμευσης:
Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο από τις 09:00 έως τις 16:00 το μεσημέρι
Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή από τις 9:00 έως τις 21:00 το βράδυ
Κυριακές και αργίες η στάθμευση είναι ελεύθερη.
Τα οχήματα με αναπηρικό σήμα και τα δίκυκλα μπορούν να σταθμεύουν ελεύθερα, χωρίς την καταβολή τέλους, όλες τις ημέρες και ώρες.
Η μέγιστη διάρκεια επιτρεπόμενης στάθμευσης είναι 3 ώρες και τα τέλη στάθμευσης ανέρχονται σε 1 ευρώ την ώρα.
Από τις 10 Μαΐου 2021 οι οδηγοί θα πρέπει να έχουν σε εμφανές σημείο στον ανεμοθώρακα (εμπρόσθιο παρμπρίζ) του οχήματός τους, την κάρτα ελεγχόμενης στάθμευσης την οποία μπορούν να προμηθεύονται από τα σημεία που πωλούνταν και το προηγούμενο διάστημα (περίπτερα στο κέντρο της Κηφισιάς).
Σημεία διάθεσης καρτών Ελεγχόμενης Στάθμευσης (Περίπτερο Κολοκοτρώνη 1 και Περίπτερο Λεωφόρος Κηφισίας 238-240)
Τηλέφωνο επικοινωνίας για περαιτέρω πληροφορίες: 2132007222 (Γραφείο Αυτοτελούς Τμήματος Δημοτικής Αστυνομίας Κηφισιάς)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *