Ο ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΧΑΪΜΑΝΤΑ

Στα πλαίσια του έργου «Συντήρηση – επισκευή πεζόδρομων», προϋπολογισμού 150.000,00 που χρηματοδοτείται από τα τακτικά έσοδα του Δήμου, πραγματοποιούνται εργασίες αποκατάστασης των πεζοδρομίων στην συμβολή του πεζόδρομου της Χαϊμαντά με την οδό Αν. Παπανδρέου.

Σύμφωνα με την κατωτέρω ανακοίνωση του Δήμου:

“Για τις εργασίες αυτές έχουν χορηγηθεί οι απαραίτητες άδειες κατάληψης οδοστρώματος της οδού Αν. Παπανδρέου από την Περιφέρεια Αττικής και τον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών έως και την Τετάρτη 10/5.

Στα πλαίσια του έργου «Συντήρηση - επισκευή πεζόδρομων», προϋπολογισμού 150.000,00 που χρηματοδοτείται από τα τακτικά έσοδα του Δήμου, πραγματοποιούνται εργασίες αποκατάστασης των πεζοδρομίων στην συμβολή του πεζόδρομου της Χαϊμαντά με την οδό Αν. Παπανδρέου.

Η  αποκατάσταση των πεζοδρομιών ήταν επιβεβλημένη προκειμένου να διασφαλιστεί η διέλευση των πεζών σε συνέχεια και της αποκατάστασης που έγινε κατά μήκος τους πεζόδρομου της Χαϊμαντά.

Σας ενημερώνουμε ότι η οδός Αν. Παπανδρέου θα δοθεί σε πλήρη κυκλοφορία την Τρίτη 9/5 το απόγευμα και δε θα χρειαστεί να παραμείνει κλειστή και την Τετάρτη 10/5.

Ζητάμε συγνώμη για την όχληση που προκλήθηκε”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *