Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΚΑΨΑΛΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ “ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ” ΚΑΙ 50 ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟΥ

Στο ασφυκτικά γεμάτο Πολιτιστικό Κέντρο των Μελισσίων ανακήρυξε την υποψηφιότητά του και παρουσίασε τους 50 πρώτους υποψηφίους του συνδυασμού «Δημοτική Συμμαχία» ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου Καψάλης.

Στο ασφυκτικά γεμάτο Πολιτιστικό Κέντρο των Μελισσίων ανακήρυξε την υποψηφιότητά του και παρουσίασε  50 υποψηφίους του συνδυασμού «Δημοτική Συμμαχία» ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου Καψάλης.

Στην ομιλία του ο Δημήτρης Στεργίου Καψάλης:

α. Καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και αναφέρθηκε ειδικότερα στον μεγάλο αριθμό παλαιών αυτοδιοικητικών στελεχών των τριών (3) Δημοτικών Κοινοτήτων που παρευρίσκονταν.

β. Παρουσίασε πενήντα (50) στελέχη εν ενεργεία Δημοτικών Συμβούλων του δικού του και άλλων Συνδυασμών, που εντάχθηκαν στη «Δημοτική Συμμαχία», παλαιών και νέων υποψηφίων που έθεσαν την υποψηφιότητά τους στη διάθεση του Δημήτρη Στεργίου Καψάλη για το Δημοτικό και τα Τοπικά Συμβούλια.

γ. Καθόρισε την ερχόμενη θητεία του Συνδυασμού, εφόσον εκλεγεί, ως θητεία ανάπτυξης, διευκρινίζοντας ότι μετά τον αγώνα των εννέα (9) ετών για το στήσιμο και το νοικοκύρεμα των οικονομικών και των διοικητικών του Δήμου Πεντέλης, είναι πλέον η ώρα για ανάπτυξη σε ένα Δήμο που δε χρωστάει και είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του.

δ. Ζήτησε ψήφο την 1η Κυριακή για τη «Δημοτική Συμμαχία» διευκρινίζοντας ότι η 2η Κυριακή οδηγεί στη διαπλοκή και στην ακυβερνησία, κατάσταση που οπωσδήποτε πρέπει να αποφευχθεί.

ε. Δεσμεύτηκε για αγώνα 24ωρης προσφοράς για τον άνθρωπο και το Πεντελικό περιβάλλον και τόνισε ότι τη δύσκολη αυτή περίοδο για τον τόπο και την πατρίδα, η Πεντέλη είναι στο κέντρο των αποφάσεων της κεντρικής εξουσίας και απαιτείται να υπάρχουν στην τοπική εξουσία άτομα ικανά, έμπειρα, που να ξέρουν, να θέλουν και να μπορούν.

Κλείνοντας ζήτησε να μη γίνουν πειράματα στην ψήφο, με στηρίξεις τυχοδιωκτισμών αλλά η ψήφος να είναι ψήφος του ατομικού και τοπικού συμφέροντος.

Έκλεισε ζητώντας από όλους να ενημερώσουν μέχρι τις εκλογές όλους τους πολίτες γιατί η ψήφος στο καλό παιδί, στον κομματάρχη και στον φίλο είναι καταστροφή και δεν θα έχει αξία μετεκλογικά το «δεν ήξερα, δεν κατάλαβα, δεν ενημερώθηκα».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *