Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

Ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου – Καψάλης παρέστη στην Πανηγυρική Θεία Λειτουργία και την Ακολουθία του  ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΓΙΑΣΜΟΥ στον Ιερό Ναό της Ζωοδόχου Πηγής στη Δ.Κ. Μελισσίων. Στη συνέχεια ακολούθησε η ρίψη του Τιμίου Σταυρού στο Κολυμβητήριο  της Δ.Κ. Μελισσίων.

Ο Δήμαρχος στο σύντομο χαιρετισμό του, τη σημαντική αυτή ημέρα της Χριστιανοσύνης έστειλε μηνύματα αισιοδοξίας, αναγέννησης, ενότητας και προσφοράς για τον άνθρωπο επισημαίνοντας με νόημα ότι η αλλαγή της λειτουργίας του κράτους και της κοινωνίας μας για το καλλίτερο αύριο της πατρίδας μας είναι θέμα που αφορά έναν – έναν μας χωριστά σε λειτουργία και επιλογές. Ο Δήμαρχος απένειμε τιμητική πλακέτα στον νεαρό αθλητή Στράτο Λαγουμίδη, ο οποίος ανέσυρε τον Τίμιο Σταυρό.

Παρευρέθησαν οι Θεματικοί Αντιδήμαρχοι κ.κ. Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου και Άντα Μπούσουλα, ο Τοπικός Αντιδήμαρχος Δ.Κ. Μελισσίων κο Ηλίας Τσουχνικάς, ο Δημοτικός Σύμβουλος κος Σάββας Βορέας και οι Τοπικές Συύμβουλοι Δ.Κ. Μελισσίων κ.κ. Μαίρη Δούκα και Σταυρούλα Μιχαλοπούλου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *